Tips: Her tar du de beste feriebildene i Paris!

Leter du etter de beste fotostedene i Paris for det perfekte Instagrambilde? Da har du kommet til rett sted! Les mer her!

Hvem ønsker vell ikke å komme hjem med flotte bilder fra en Paristur? I dette innlegget finner du de beste fotospots’ene!

Tips: Her tar du de beste bildene i Paris!

Leter du etter de perfekte fotostedene i Paris? Det er ikke så rart at det å ta bilder i Paris er populært, da byen er en av de mest berømte og fotogene i verden! Enten om du leter etter de beste fotostedene i Paris for det perfekte Instagrambilde, for de peneste familiebildene eller for det mest profesjonelle, har du kommet til rett sted!

I Paris kryr det av bildevennlige lokasjoner og akktraksjoner, og det skal faktisk ikke så mye til for å komme hjem med de beste feriebildene. Alt handler om planlegging, tid, tålmodighet og ikke minst å vite nøyaktig hvor de beste fotospots’ene er.

Før jeg nevner de ulike lokasjonene, vil jeg også nevne at jo tidligere man står opp, jo mindre folksomme er attraksjonene og gatene. Dersom man besøker f. eks Eiffel tårnet etter 12:00, bør man smøre seg med litt ekstra tålmodighet for å få minst mulig mennesker med i bildet. 🙂

Eiffel Tårnet

Rue de l’Université

Rue de l’Université er et flott sted for å ta fine gatebilder med Eiffeltårnet i bakgrunnen. Her kan du gå når som helst på dagen, men jeg anbefaler deg å ta turen før kl 12:00 om morgenen/formiddagen hvis du er ute etter færre folkemengder og gode portretter foran Eiffeltårnet. Denne lille blindveien ligger i nærheten av et pent boligstrøk, så sørg for å være stille og ikke minst vis respekt for de som bor der når du tar bildene.

Pont De Lena Bridge

Dette stedet er perfekt for deg som ønsker å få med minst mulig fremmende i bildene, samt ta de perfekte bybildene. Nede på kaien er det få turister, som gjør at man kan skape de beste feriebildene uten å smøre seg med tålmodighet. Ikke nok med at lokasjonen er bra på dagtid, men den egner seg også for de som er glad i natt-fotografering.

Ta bilder med lang eksponering av elven, få med Eiffeltårnet om natten og gjør visk bort turistene med den lange lukkertiden.

The Trocadero, lokasjon nr.1

Trocadero er den gigantiske bygningen som ligger over Seine-elven fra Eiffeltårnet. Her kan du få tatt utallige bilder av Eiffeltårnet fra ulike vinkler. Ønsker du gode bilder til Instagram eller sammen med familien, er dette det perfekte stedet å besøke.

Ovenfor er bilde tatt på toppen av Trocadero kl 08:30 på morgenen.

The Trocadero, lokasjon nr.2

Samme lokasjon som ovenfor, men fra en annen vinkel og et par trapper lengre ned. Disse bildene er tatt på ettermiddagen.

The Trocadero, lokasjon nr.3

Siste lokasjonen på Trocadero, er med fontenen. Her kan du få tatt veldig mange fine bilder, selv med mange turister rundt deg. Har du god balanse og ikke redd for å få litt vann på deg, kan du balansere på fontenen og få tatt noen utrolig kule bilder med Eiffeltårnet i bakgrunnen.

Bildene ovenfor er tatt ved soloppgang, mens bildene nedenfor er tatt på ettermiddagen.

The Carousels At The Foot Of The Eiffel Tower

Hvis du er ute etter en leken og mer gøyal fotografering, kan du vurdere å bilder med karusellen ved Eiffeltårnet. Det er faktisk to karuseller, en rett foran tårnet på høyre side av Seine-elven, og en over Seinen foran Trocadero som nevnt ovenfor. Du ser dem med en gang pga musikken og lysene.

The Louvre Pyramiden

Er det et sted du definitivt bør ta bilder utenom ved Eiffeltårnet, er det med Louvre-pyramiden. Louvre-pyramiden er veldig fotogen uansett hvilken tid på dagen du besøker, og fra hvilken som helst vinkel. Her er det bare å slippe kreativiteten løs.

Dog vil jeg tipse dere om å gå litt siden for å få pyramiden i bakgrunnen. De aller fleste turistene ønsker å være nærest mulig – som igjen fører til at pyramiden ikke viser godt nok på bildene. Gå heller litt på avstand, slik at du får med området rundt + hele pyramiden.

The Les Colonnes de Buren Art Installation At Palais-Royal

I Palais-Royal, finner du en veldig fotogen kunst-installasjonen. Denne kunstinstallasjonen heter Les Colonnes de Buren, og består av mange sorte og hvite stripete søyler som stiger opp fra en av gårdsplassene i palasset. Det er noen korte du kan stå på og noen høyere som passer utmerket for bakgrunnen! Her kan både du og familien sitte og stå på søylene sammen. Kult, ikke sant?

Her anbefaler jeg også å gå før folkemengden kommer. Selv var jeg her rundt 12-13 tiden, og som du ser var det ikke alt for mange mennesker rundt meg. Yey!

Foran restauranter med fransk preg

Ønsker du bilder utenom de kjente og tradisjonelle attraksjonene, kan du fremdeles få fransk stemning i bildene dine. Ta bilder foran restauranter og cafeer med fransk preg! Hjørne restauranter med røde skilt, rotting-møbler og søte cafelys. Slike finner du så si rundt hvert eneste hjørne, og det skal mye til for å ikke finne noen.. 😉

The Arc De Triumph

Liker du å gjøre det lille ekstra for det perfekte bildet? Da er denne fotospot’en noe for deg. Som du ser på bilde ovenfor, er en liten sirkel midt i Champs Elysees rett foran Arc De Triumph. Midt i veien er det en liten skillelinje, så ingen biler er ment å kjøre over. Akkurat her kan du fange blinkskuddet med Arc De Triumph og bilene, med ingen mennesker i skuddet!

Har du booket tur til Paris? Les om hvor du bør bo, spise og se her på bloggen!