VEGANSK GUIDE TIL PARIS! HER SPISER DU DE BESTE MÅLTIDENE!

Veganer eller ikke, denne guiden bør du ta deg tid til. Les om de hippe, sunne og unike plante baserte kafeene og restaurantene i Paris!

Veganske restauranter & cafeer i Paris!

Å finne steder å spise vegansk mat uten å bestille en liten salat eller french fries til hovedrett på ferie, er ikke alltid like enkelt. De fleste steder tilbyr minst 1-2 retter som er 100% plante basert, men det er ikke alltid det beste utvalget – heller ikke de beste rettene.

Etter å ha spist vegetarisk i flere år, og nå vegansk har jeg begynt å kun besøke veganske spisesteder. Hovedgrunnen er rett og slett fordi her finnes det så mye godt å velge mellom, og man vet at det finnes flere spennende retter man kan faktisk bestille. Paris har overraskende bra, og hadde et godt valg i plante baserte restauranter og cafeer. Nedenfor kan du lese om mine favorittsteder, og hvor du absolutt bør ta turen dersom du er i Paris! 🙂

Happiz Pizza

Glad i pizza? Da bør du definitivt ta turen til denne søte lille cafeen som ligger i nærheten av Eiffel tårnet. Happiz pizza tilbyr både veganske og vegetariske pizzaer der du selv velger både bunn, topping, saus og ost.

Love juice bar

Det kommer vell ikke akkurat som et sjokk at jeg finner et sted som selger smoothie bowls på ferie. Love Juice Bar selger kjempe gode acai bowls, og flere gode plante baserte retter. Ikke nok med at dem serverer kun vegansk mat, men de er også 100% organiske, økologiske og plastikk-fri! YEY!

Hank vegan burger

Hit drar du for å spise en veldig lettvint men supergod middag. Hank tilbyr utrolig gode og smakfulle burgere, french fries, søtpotetfries og drikke. Lokalet er også veldig hipt og urbant. Anbefales!

Pssst..! Er du glad i Beyond Meat burgere? Det får du nemlig tak i her!

Janine Loves Sunday

Hit tar du turen dersom du er glad i pasta. Her kan du bestille vegansk spagetti bolognese, carbonara og mye mer. Ikke nok med at Janine Loves Sunday serverer himmelske retter, men den ligger i en utrolig søt gate!

Cloud Cakes

Glad i kaker, cupcakes og kaffe? Da tar du turen innom Cloud Cakes. Her kan du bestille veganske red velvet cupcakes, gulrotkake og sjokolade cookies. Ikke nok med søtsaker, de serverer også diverse lunsjretter som f. eks pannekaker, avokado toast og burritos. Ryktene sier også at de serverer en veldig god kaffe!

For å toppe mine ulike cafe og restaurant tips, vil jeg nok en gang anbefale Happiz Pizza. De tilbyr også takeaway, og har vegansk Nutella pizza på menyen! Ta den med deg og ha piknik foran Eiffel tårnet. Det anbefales på det varmeste, og er utrolig koselig. 🙂