INSTAGRAM VENNLIGE CAFEER I BARCELONA!

Den vakre storbyen Barcelona i Spania har mye godt å by på. Les min ultimate vegetar / vegan guide!

HER SPISER DU I BARCELONA!

Barcelona, du er bare så vakker og jeg elsker deg! En by som tilbyr det meste, og også veldig mye spennende når det kommer til mat. Er det noe jeg elsker å gjøre på tur, er det å besøke nye cafeer og restauranter og se etter steder man får tak i acai bowls.. 😉 Det er jo noe av det beste jeg vet, samt av erfaring har jeg lært at dersom noen har en god acai bowl på menyen, har de også mye annet digg! Nå håper jeg du liker tipsene nedenfor og blir fristet til å besøke noen av dem neste gang turen går til Barcelona.

EL FLAKO – CORNFLAKES & CO

Glad i cornflakes? Ja, da er dette drømme cafeen for deg! Her kan du velge mellom en rekke ulike frokostblandinger med den beste (og kanskje den sykeste) toppingen noen sinne! Pastellrosa melk, sukker overload og hodeskalle kaffekrus – ja, for hos El Flako får du det meste. Alt er bare helt himmelsk på smak, og er absolutt verdt et besøk. Her kan du la dietten ligge hjemme, og unne deg noe godt. Dersom du absolutt nekter å unne deg noe sukker, kan du likevel ta turen, fordi det finnes også noe sunt samt vegansk på menyen. 

Som du ser nedenfor valgte jeg selvsagt å la dietten ligge hjemme i kalde Norge, og unnet meg både en boueno/nutella bowl og en pastellrosa kakao med hvit sjokolade topping! NAM!

ALMALIBRE ACAI BAR

Nok et sted man får tak i acai bowls…! MEN denne er absolutt den beste jeg noen gang har smakt. Kjempe frisk og smakfull, og det beste av alt, man kan velge både størrelse på skålen og toppingen helt selv. Her får du også tak i mye forskjellig, som f. eks salat, sandwicher, smoothie bowls og ulike desserter. De serverer hjemmelaget lemonade og juice, og tilbyr også kaffe og te. Et sted som er perfekt både til frokost og lunsj. Ta turen hit om du ønsker litt sunn og god snacks, en frisk frokost eller en innholdsrik, sunn og god lunsj. Du kan sitte inne eller ute på Almalibre Acai Bar, eller ta med mat.

THE PROTEIN BAR, BARCEONA BEACH

Glad i å spise sunn mat og lyst på noe friskt når du ligger på stranden? Da bør du ta turen innom The Protein Bar som ligger bare et par meter unna den store og flotte stranden i Barcelona. Her tilbyr de mye sunt og godt, som blant annet en frisk og smakfull acai bowl. – my favorite! 🙂 Dersom du ikke ønsker å forlate stranden, kan du få maten med deg i en “doggy bag”.

VEGAN BOWLS BARCELONA

Jeg tror jeg er verdens mester på å finne cafeer som selger acai bowls når jeg er på reis. Ha ha.. Nok en gang har jeg funnet et nytt sted i Barcelona som serverer kjempe gode acai bowls, nemlig Vegan Bowls! Her får du kun tak i vegansk mat, og alt er bare helt magisk på smak. Du finner flere ulike smoothie bowls på menyen, samt cookies, kaker, salater og ulike sandwicher. Et perfekt sted å gå dersom man er litt sulten, på jakt etter en god frokost eller lunsj. Du kan både ta med maten eller bli sittende. 

Smoothie bowls’ene er et kunstverk i seg selv – se den flotte toppingen! WOW!

EYESCREAM & FRIENDS

Er du glad i is bør du sette av litt tid til å gå hit. Kjempe god iskrem som blir servert med øyne. Ha ha, stilig ikke sant? Du kan velge mellom en god del smaker, og i tillegg velge toppingen selv. Her kan du få alt i fra ulike godteri, nutella, oreo kjeks og andre typer kjeks som topping. Eyescream & friends ligger like ved stranden, så her kan du gå flere ganger for å si det slik.

TRÓPICO

Altså, denne søte cafeen er den som bør stå øverst på lista. Så søt og så mye godt! Smoothiene er bare helt magiske og kjempe kult stylet, og maten er også meget god på smak. Trópico ligner veldig på Bruch & Cake, fordi de er begge opptatt av å selge økologisk og sunn mat. Her opplevde vi aldri kø så tror ikke det er nødvendig å bestille bord. 🙂 Jeg måtte selvsagt teste de sukkerfrie pannekakene, og de var kjempe gode på smak!

BRUNCH & CAKE 

Jeg blogget om denne søte cafeen for ca en uke siden. Her får du kun sunne og økologiske retter. Alt i fra grønne banan pannekaker, smoothies, chia salat, protein salater og mye mer. Alt er selvsagt ikke så fantastisk på smak, men de grønne banan pannekakene var helt magiske. Jeg spiste dem flere ganger, og Alexander fikk sansen for protein salaten. Denne cafeen er ganske populær, så anbefaler å booke bord evt gå her i lunsj-tiden. Vi skulle spise frokost her den ene dagen (rundt 9-10 tiden), men da var køen utrolig lang så vi droppet det. Uansett – ta turen og nyt maten! 🙂