HER BOR DU I PARIS!

Luksuriøst, sentralt og gjennomført. Her bor du i Paris.

HOTEL PARISTER

LUKSERIØST, SENTRALT OG GJENNOMFØRT! 

For et par uker siden tok Alexander og jeg jomfruturen til Frankrike og besøkte den anerkjente storbyen Paris. En by som er fullt av kjærlighet, historie og liv. Bare etter noen timer i den vakre franske byen forsto vi at det ikke blir det første og siste besøket. – Og det samme gjelder hotellet vi bodde på, Hotel Parister. Et hotell som overrasket på alle mulige måter og som gjorde turen vår perfekt. Tusen takk! 

For dere som ønsker å dra til Paris, har dere kanskje lagt merke til hvor vanskelig det er å finne det perfekte hotellet? Hvordan er beliggenheten, frokosten og størrelsen på hotellrommene? Selv brukte vi evig lang tid, og er så glad for at vi kom over Hotel Parister og valgte å booke dette etter første klikk. 

Hotel Parister er et hotell som virkelig gir deg et fint og positivt inntrykk av Paris, og beliggenheten er perfekt. Å bo på et hotell som har det så gjennomført, stilfullt, rolig atmosfære og så hyggelige ansatte skal man lete lenge etter. Hotellet tilbydde mer enn de fleste, som f. eks et stort treningsrom, spa, basseng, bibliotek, uteområde og balkonger. Alexander og jeg måpte da vi kom inn i resepsjonen og fikk følelsen av at vi var kongelige. Alt var bare så bra! Vi ble hentet ut av taxien, de tok bagasjen vår, serverte oss snacks og drikke, viste oss rundt og gidde oss den beste velkomst.

SJEKK DEN FINE RESEPSJONEN…! MODERNE & STILFULL!

SVETT, BAD & NYT LIVET! 

På treningsrommet hadde de blant annet spinningsykler, romaskin, tredemølle, manualer, bosu baller, hoppetau, yogautstyr og et par andre maskiner. Du trenger ikke et helt treningssenter for å holde deg i form når du er ute og reiser. 🙂 Alexander trente her nede hver dag og fikk unnagjort flere gode styrkeøkter. 

Bassenget er åpent 24/7, så her var det bare til å slenge på seg badetøyet og kose seg. Det finnes også en liten krok hvor man kan sitte å lese bøker/magasiner, slappe av og ta seg noe godt å drikke.

FINN DEG ET BORD, SPIS FROKOSTEN ELLER LUNSJEN UTE OG NYT SOLEN!

I NÆRHETEN:

Landemerker

 • I Paris sentrum
 • Galeries Lafayette – 13 min til fots
 • Paris Opera – 16 min til fots
 • Moulin Rouge – 21 min til fots
 • Palais Royal – 21 min til fots
 • Forum des Halles – 23 min til fots
 • Sacré-Cœur – 23 min til fots
 • Louvre – 25 min til fots

Transportmuligheter

 • Paris ORY-Orly – 38 min med bil
 • CDG-Roissy-Charles de Gaulle – 41 min med bil
 • Nord stasjon – 14 min til fots
 • Paris Gare de l’Est – 15 min til fots
 • Cadet stasjon – 2 min til fots
 • Le Peletier stasjon – 5 min til fots
 • Buss til og fra flyplassen

SLIK SÅ HOTELLROMMET VÅRT UT!

STORE OG FARGERIKE PUTER, MARSHALL HØYTALER & BALKONG

Da Alexander og jeg booket rom, valgte vi å ha et hotellrom med god størrelse siden vi alltid drasser med oss så mye fotoutstyr og lignende. Det ble et premium suite rom på oss med egen terrasse og utsikt over storbyen. Hotellet tilbyr dobbel, twin og suiter. Rommene på The Parister er lyse og moderne, og gir en liten røff look med Marshall høyttaler, fargerike velurputer og et kult svart toalett!

Du vil føle deg bortskjemt når du skal sove. Sengene er kingsize, og har store og kjempe god madrass. Vi ble meget imponerte og synes det var helt fantastisk å faktisk kunne sove som en stein uten å få vondt i både rygg og nakke. Det er lenge siden vi sov så god på tur! 🙂 

Ikke nok med at senga var behagelig, men vi fikk også blant annet egne slipperser, vannflasker, badekåper, toalettsaker og fruktskål servert. Hørtes ikke det fantastisk ut? Alt var inkludert, uten ekstra kostnader. 

Romfasiliteter:

Safe, Skrivebord, Klimaanlegg, dusj rom, 42-tommers LED-smart-TV, toalettsaker, shampoo, balsam, body lotion, dusjsåpe, frukt, roomservice, musikk-høytaler, espressomaskin, vann, strykebrett, gratis Wifi og nasjonale og internasjonale samtaler. Samt lånetlf i tilfelle din ikke fungerer i utlandet. (kult!?)

…Å bo på Hotel Parister er noe både Alexander og jeg kan anbefale på det varmeste. Et hotell som har alt + litt til, en lokasjon som er perfekt for deg som ønsker å farte rundt, spise acai bowl, shoppe og se berømte og historiske bygninger. Det har som sagt alt og jeg kan garantere at dersom du booker rom her, ja da blir du IKKE skuffet! Du finner hotellet her! <3