SLIK TJENER DU PENGER PÅ BLOGG & INSTAGRAM!

Innlegget inneholder affiliate linker / Lyst å tjene et par kroner ekstra på sosiale medier? Les hvordan i dette innlegget!

tjen penger på sosiale medier

TJEN PENGER PÅ BLOGGEN & ANDRE SOSIALE KANALER! 

Drømmer du om å tjene penger på bloggen din, hjemmesiden eller på sosiale kanaler som Facebook, Youtube og Instagram? Det er enklere enn du tror, og du trenger ikke å ha flere tusen følgere eller lesere for å tjene de første kronene. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg som såkalt affiliate på f. eks Adtraction, som er et stort og flott anerkjent affiliate-nettverk som de fleste influencerne bruker. 

Hva er Affiliate og hvorfor skal du bli en, lurer du kanskje på? Det skal jeg selvsagt fortelle deg. Affiliate marketing er en form for markedsføring der f. eks nettbutikker og andre nettbaserte bedrifter gir det belønning per klikk, per salg og per besøkende. Er du en affiliate, får du provisjon når noen handler via en av annonsene eller linkene på plattformen din. 

Hvorfor bør du registrere deg hos Adtraction? Etter nesten ett år hos Adtraction, har jeg fått flere samarbeidspartnere og en fin ekstra inntekt hver måned. De som jobber her, er utrolig flinke, hjelpsomme og hyggelige. Etter min mening er det bare positive ting med å lage bruker, for hvem sier ikke nei til å tjene et par ekstra hundrelapper/ tusenlapper i måneden? 

KLIKK HER for å bli med i Adtraction du også! 

slik tjener du penger på sosiale medier!

LETT, GRATIS & VELDIG MORO! 

Det koster ingenting å være affiliate og det er heller ingen krav om hvor aktiv du må være. Du velger også fritt hvilke kampanjer du ønsker å fronte og promotere, og du kan søke på flere kjente butikker som f. eks Weekday, Monki, & Other Stories, Bubbleroom, Kremmerhuset, Teknikkmagasinet, Kicks, Nordic Feel, Swiss Clinic og flere.

SÅ LETT KOMMER DU I GANG:

 • 1. Registrer deg her .
 • 2. Søk på butikker du ønsker å fronte / samarbeide med.
 • 3. Plassere annonser og/eller lenker på de ulike kanalene dine. 
 • 4. Tjen penger når noen handler
 • 5. Få utbetalt provisjonen din hver måned
 • Spørsmål? Gjerne legg igjen en kommentar under innlegget, eller send mail til Adtraction, info@adtraction.com

Husk også at fine bilder, bra content og kvalitet er også en fin mulighet til å tjene penger. Jo mer arbeid man legger i bloggen og de ulike sosiale kanalene, jo større sannsynlighet er det for at man kan tjene penger og få noe ut av det. Mitt beste tips er å smøre seg med tålmodighet og alltid være positiv. Husk også på at det er veldig mye arbeid bak hver blogg, Instagram profil og Youtube kanal og at de aller fleste har. brukt flere år på å komme der de er nå.

Det kommer gjerne dager der det ikke er en eneste aktivitet, og i stedet for å deppe bør du tenke hvordan du kan snu det om! 

2 Kommentarer

 1. oktober 7, 2019 / 6:48 pm

  Takk for fine tips!!

  • amwidvey
   Forfatter
   oktober 7, 2019 / 8:36 pm

   Bare hyggelig <3