Derfor bør du bo i Shoreditch!

Skal du til London og er på jakt etter et område å bo i? Book hotell i Shoreditch og se en ny side av den fantastiske storbyen!

Bo her neste London-tur!

Det tok meg over 30 turer til London før jeg booket opphold i Shoreditch. Et av de hippeste, kuleste og unike stedene å bo i storbyen. Her får du gatekunst, vintagebutikker på rekke og rad, veganske restauranter og mer. Her bor du for å oppleve noe nytt, og for å slippe unna maset i Oxford Street.

Denne delen av London er mer eller mindre like attraktiv som de kjente og mest besøkte områdene du kjenner til fra før av. Du kan handle på de populære butikkene som f. eks Topshop, All Saints og Urban Outfitters. Fordelen her, er at det er mindre turister og man slipper å stå i lange køer for å unne seg noe fint.

The Hoxton

Det er ikke for uten grunn at jeg har valgt å booke et rom på The Hoxton hotell både i Holborn og i Shoreditch. Etter mitt første besøk i Holborn, ble jeg frelst. Hotellet er kult, annerledes, moderne og nytt. Interiøret og innredningen imponerer hver gang, og jeg får alltid en 5-stjerners service, tross sine 4 stjerner. Du sover i en god seng, badet er fullt opp med cruelty free produkter og man får frokosten på døren. Bedre blir det ikke, right?

Ikke nok med at hotellet i seg selv er til å anbefale, men lokasjonen er også flott. Det tar deg bare 5-6 minutters gange til nærmeste undergrunnstasjon, og ca 15min å gå til den sentrale linjen, Liverpool Street Station. Utenfor hotellet er det et busstopp som tar deg til Oxford Street, og taxisjåfører kan parkere foran inngangen.

Rett over veien finner du en nærbutikk, flere koselige restauranter og cafeer. Ønsker du å oppleve litt mer enn en rolig middag, er det både pub’er og diverse konserter i nærområde. F. eks på hjørnet av hotellet, ligger det en mexicansk bar og. restaurant som ofte har livemusikk. Stilig, ikke sant?

Ingenting er som en god og myk hotellseng!

Vegansk mat & kule spisesteder!

Glad i mat? Ja, da er dette området midt i blinken for deg. Spesielt om du er veganer eller spiser plantebasert. Her finner du flere unike, kreative og kule kafeer og restauranter. Like ved The Hoxton finner du blant annet The Cereal Killer Cafe, Genesis, The Breakfast Club og The Vurger Co. Jeg har blogget om flere kule (og instagram vennlige) spisesteder i London, og du kan lese om dem her!

The Genesis – vegansk restaurant!

Second hand & vintage

..beskriver Shoreditch godt. Gatene er nemlig proppet full av denne typen butikker. Er du ikke er en hyler på å handle brukt, bør du prioritere butikkene Brick Lane Vintage, Rockit og Beyond Retro. Tre gode bruktbutikker som selger blant annet Levis jeans, sneakers, skinnjakker og oversized band t-skjorter.

Dra til storbyen i en helg og få med deg søndagsmarkedet på Brick Lane. Dette markedet er full av skatter og er en opplevelse i seg selv. Jeg elsker dette markedet fordi jeg finner alltid noe unikt, som f. eks kule smykker, ringer eller plakater.

Levis 501 jeans til under 200-lappen!