De mest Instagram-vennlige spisestedene i London!

La meg ta deg med til de beste og mest bilde-vennlige restaurantene og kafeene i storbyen London!

Skal du til London i nærmeste fremtid?

Opplev smakfull mat i London!

Det er vell ingen hemmelighet at vi ønsker å komme hjem med flotte bilder fra ferien. Vi ønsker å besøke unike steder, oppleve noe nytt og spise god mat. Hva med å spise i et rom dekket av rosa hos Sketch, eller ha blomster til frokost hos Feya Cafe?

Har du planer om å dra til London, bør du sette av god tid til å besøke disse stedene. Enjoy!

Sketch

Har du planer om å besøke storbyen London? Da bør du sette av tid til å booke et bord på den populære restauranten Sketch. Det er nemlig ikke for uten grunn at Sketch er en av de mest populære spisestedene. Du har kanskje sett bilder av restauranten på sosiale medier? De rosa veggene, fløyelsstolene og de berømte toalettene som ser ut som egg! Mer Instagram-vennlig får du det ikke.

Ønsker du å spise her, må du booke bord i forkant, og det gjør du enkelt på Sketch’s hjemmeside. Husk å velg “the gallery” når du bestiller bord. Dersom du ønsker å ta bilder uten for mye folk, bør du booke bord i 18-19 tiden. På menyen finner du noe for alle, både vegansk, glutenfri og vegetarmat.

Feya Cafe

Er du glad i smoothie bowls, toast og søtsaker? Da tar du turen tin Bond Street for å spise hos Feya Cafe. En søt liten cafe like ved Selfridges som er dekket av blomster! Her får du bestilt at i fra flott en avokado toast, smoothie bowls og deilige kaker.

Kalifornia Kitchen

En plantebasert restaurant som ligger like ved undergrunnen Tottenham Court Road. Her er lokalet dekket i palmer, neonfarger og søte skilt. Hit går du for å spise en god frokost, eller en næringsrik og mettende lunsj.

Humble Pizza

En liten koselig restaurant som selger vegansk pizza. Her kan du velge og vrake i ulike smaker og varianter, og som smaker så godt! Min favoritt var. definitivt pizzaen med trøffel og spinat. Bedre pizza skal du lete lenge etter!

Ikke nok med at alt på menyen er plantebasert, men alt er også rosa! Pizzaeskene er utrolig søte, og du kan til og med få bestilt rosa drikke. Kult, ikke sant?

Avobar

Er det noe jeg elsker å spise til lunsj, er det noe med avokado. Da passer det utrolig fint at det finnes en cafe i Covent Garden med avokado som hovedingrediens! På Avobar kan du bestille alt i fra burgere med avokado-brød, grønn smoothie bowl, avokado toast og mye mer. Anbefales!

EL & N Cafe

Er du glad i rosa og alt som er søtt, tar du turen til EL&N Cafe. Det finnes en rekke av dem, og en av de største ligger like ved Harrods. Denne er på to hele etasjer, og har noe av det kuleste interiøret! Vegger dekket med love hearts, enhjørningskaruseller og barer dekket i rosa fløyel. På menyen finner du blant annet flotte kaker, cupcakes og smoothie bowls.

OBS! EL&N cafe er veldig populær blant uge jenter, og det er ikke lov til å bestille bord i forkant. Vær derfor forberedt på å stå i kø.

GENESIS

En hippere og freshere restaurant skal du lete lenge etter. I Londons feteste område, Shoreditch, finner du denne plantebaserte restauranten Genesis. Her kan du bestille ulike sorter burgere, tacos, pølser og mer. Alt er vegansk, og smaker helt himmelsk! Veganer eller ikke, hit bør du ta turen for å oppleve god mat og se dere’s unike interiør.

Farm Girl

Både I Nothing Hill og I Carnaby Street finner du den søte kafeen Farm Girl. Her kan du unne deg en god smoothie bowl til frokost, eller en frisk avokado toast til lunsj.

2 Kommentarer

 1. januar 20, 2020 / 6:39 pm

  Å så mange fine (og rosa) bilder! Mange gode tips 🙂

  • amwidvey
   Forfatter
   januar 22, 2020 / 8:14 am

   Tusen takk <3