THE HOXTON HOTEL, HOLBORN

// I samarbeid med VisitBritian / Inneholder reklame //

LETS STAY AT THE HOXTON! 

For akkurat en uke siden gikk Alexander og jeg rundt i Londons gater og storkoste oss med juleshopping i Oxford street. Savner jeg det? Om jeg gjør! Å ha et par dager i London på denne tiden av året er bare helt fantastisk. Det skal mye til for å ikke komme i julestemning med all den flotte dekoren og julelysene som er dekket både på hotellene og i gatene. 

De to første nettene bodde vi på The Hoxton Holborn som er et nymoderne og hipt hotell som ligger like ved Holborn undergrunnstasjon. Et hotell som etter min mening passer perfekt dersom du er en av de “travle” og liker å bo sentralt, er opptatt av effektivitet og stil. – som igjen passer både Alexander og meg veldig godt. Jeg elsker jo å oppleve mest mulig på reise, og Alexander synes det er veldig moro å få testet ut mest mulig god mat. 

Hotellet Hoxton er et meget moderne og stilfull hotell, og skiller seg ut på flere måter. Interiøret er en fin kombo av nytt og gammelt, man kan sjekke ut ved å legge nøkkelen i en postkasse og det finnes ingen frokosthall – man får frokosten i en “doggibag” på hotelldøren. Kult, eller hva? Jeg vet jo at flere er opptatt av å ha en god frokost, og at de ofte gleder seg til hotellfrokosten. Dont worry though! Frokosten her er relativt sunn, og består av yoghurt med granula, frukt og juice. Det koster ikke noe ekstra, så dersom man er sugen på noe mer å spise, finnes det cafeer og restauranter med resepsjonen samt rundt hvert eneste hjørnet utenfor hotellet. 🙂

Hotellrommene er relativt store og god til å være i London, og man får alt man behøver. Shampoo, balsam, dusjsåpe, håndklær. kart, te, vannkoker, hårføner, garderobe, safe, notatbok og mer. Badet har kanskje ikke så mange km2, men det er mer enn nok når man er på ferie. Sengen er helt magisk myk og utrolig god å sove i! #bonus

Å bo på The Hoxton Holborn er perfekt for deg som ikke er for opptatt av hotellfrokosten, for deg som liker å være opptatt på ferie og farte rundt og bo sentralt. Som nevnt ovenfor er Holborn undergrunnstasjon bare et par hundre meter unna, og det tar toppen 4 min å gå dit. Å ikke nok med det, men Holborn er på den sentrale linjen “Central line”, så med ett stopp er du i Oxford Circus. Covent Garden har du også gåavstand til, som tar toppen 10 minutter. Altså, her bor du veldig sentralt og har det aller meste rundt deg. Genialt, ikke sant?

Ovenfor ser du litt av interiøret fra hotellrommet vårt. Kult, ikke sant?!