Vintage shopping i London: Her finner du de beste skattene og tidløse mote-funn!

Vintage shopping i London byr på unike skatter på markeder som Brick Lane, Covent Garden, Camden og Portobello Road. Utforsk byens beste vintage-butikker og finn tidløse mote-funn!

Vintage shopping i London: En skattejakt i hjertet av byen

London er et paradis for vintage-entusiaster, med et eklektisk utvalg av markeder hvor unike og tidløse skatter venter. Enten du er en erfaren vintage-shopper eller nybegynner på skattejakt, er det tre markeder du ikke må gå glipp av: Brick Lane Market, Covent Garden og Portobello Road Market.

Shoreditch & Brick Lane Market

Øst-London er kjent for sin kreative og trendy atmosfære, og er et paradis for vintage-elskere. Området har flere vintage-butikker og markeder som tilbyr alt fra retro klær til unike møbler og tilbehør. Steder som Blitz London, Hunky Dory Vintage og Rokit er populære butikker for å finne stilige plagg fra tidligere tiår. I helgene kan du også utforske vintage-boder på Brick Lane Market, som ligger i hjertet av Shoreditch. Her finner du alt fra 90-talls streetwear, 60-talls kjoler og Burberry trenchcoats – en perfekt destinasjon for de som vil oppdage tidløse skatter.

Covent Garden

Denne delen av storbyen er kjent for sine gateartister og eksklusive butikker, men blant de mer polerte butikkfasadene finner du også flotte vintage-skatter. Apple Market tilbyr håndverk og antikviteter, mens i de små søte gatene rundt finner du flere unike vintage butikker som f. eks Rockit. Her får du tak i blant annet vintage Levis jeans og kule skinnjakker til en god pris.

Portobello Road Market

Et av verdens mest kjente markeder, Portobello Road Market i Notting Hill, er et must for vintage-elskere. Hver lørdag fylles markedet med boder som selger antikviteter, vintage-klær og samleobjekter. Enten du er på jakt etter klassiske moteklær eller særpregede interiørdetaljer, gjør Portobellos livlige og historiske omgivelser det til en helt spesiell opplevelse. Ikke gå glipp av One of a Kind, en skattkiste for vintage designerklesplagg. Kan også anbefale butikken Pepper tree London. Gode priser og mye kult!

På disse markedene handler det ikke bare om shopping – det er en oppdagelsesreise i historie og stil. Londons vintage-scene har noe for enhver smak, fra eksentrisk til elegant, og er et eldorado for de som vil tilføre garderoben tidløse plagg.

Camden Town & Market

Dette området er et av Londons mest ikoniske områder, kjent for sin alternative kultur, livlige atmosfære og varierte shoppingmuligheter. Camden Market er hjertet av området, og består av flere markeder som tilbyr alt fra vintageklær og antikviteter til håndlagde smykker og kunst. Her finner du unike og eksentriske plagg, perfekt for de som ønsker å skille seg ut. Markedet er også kjent for sitt internasjonale mattilbud, med street food fra hele verden. Camden er en must-see destinasjon for både shopping og opplevelse av Londons unike undergrunnskultur. Obs obs! De fleste butikkene åpner ikke før i 11-12 tiden.

Har du ikke booket hotell til Londonturen enda? Eller kanskje du er på jakt etter restauranter? Les mer om London her på bloggen!