Spring ready med KappAhl!

Få litt inspirasjon til hvordan du kan gjøre deg klar til våren og solrike dager i dagens outfitpost!

Spring ready med KappAhl!

Å komme hjem fra solfulle Roma til regn og snø i Hagesund, var ikke akkurat det jeg hadde sett for meg. Er det noe jeg er klar for nå, er det vår. Heldigvis kan man fremdeles kle seg i lyse farger, ta i bruk sneakers og lettere jakker.

Før jeg dro til Italia, tok jeg turen innom KappAhl for å se på nyhetene. Jeg plukket med meg dette antrekket, og elsker det! Jeansen heter “Sally cropped straight fit” og er i fargen rød. Den er myk og god på og er laget av mer bærekraftig bomull. Kult, ikke sant?

Modellen er virkelig til å anbefale, og det samme gjelder den kule jakken som passer perfekt til. To plagg som er lette å style, tidløse og anvendelige siden de passer til alt.

Get the look

Outfit detaljer: Jeans HER / Jakke HER / Tskjorte fra Zara / Cardigan HER / Sneakers fra EuroSko / Smykke HER //