When in Rome..

Ops I did it again..! Se hva jeg kom hjem med fra Italia.

Til meg fra meg..

Da Kaja-Marie og jeg var i Roma, tok vi turen innom Prada. Du fikk det kanskje med deg på Instagram stories..? Jeg hadde ingen planer om å komme hjem med noe nytt, men denne vesken ble altså med hjem.

De siste årene har jeg hatt lyst på en rød veske, som passer året rundt. Det vil si at den passer til søte sommerkjoler, vintertøy og jeans. Planen min har alltid vært å spare til en vintage Chanel veske, men da jeg kom over denne til 1/5 av prisen var jeg solgt.

Tro det eller ei, men jeg bryr meg egentlig ikke om at veskene mine er designer eller ikke. Det viktigste er at det er en veske jeg har lyst å ha i skapet, ta i bruk og ha evig. Tidligere har jeg hatt ulike vesker som ikke har hatt den rette rødfargen eller fasongen. De har alle vært et bomkjøp, rett og slett. Denne vesken fra Prada derimot, traff meg midt i hjertet..! Nå gleder jeg meg til å ta den i bruk.