Velkommen til paradis!

Annonse – Drøm deg bort hos Soneva Fushi på Maldivene!

Soneva Fushi, Maldivene

Vell hjemme i kalde Norge etter en ubeskrivelig, fantastisk og uforglemmelig tur til Maldivene. Første gang på maldivisk jord, og jeg sitter allerede etter kun en uke og drømmer meg tilbake. Hit må jeg dra igjen. Min aller første tur til Maldivene gikk til Soneva Fushi. En øy som består av fabelaktige villaer, serviceinnstilte verter, gourmet mat, søte ville kaniner og flere flotte omgivelser. 


Tenk å kunne la være å bruke sko i flere dager, å kunne snorkle og se på skilpadder og flotte korallrev. Å se delfiner nyte solnedgangen, spise sunn og smaksrik middag på stranden og lese en god bok på bassengkanten. Soneva Fushi er stedet du drar til for å slappe av. For å få ro i kropp og sjel, og for å pleie deg selv. Hit drar du på venneferie, for å slappe av med familien, for å feire et bryllup eller for å pleie kjærligheten. Hit drar du for å leve livet. Hørtes ikke dette fristende ut..? Lyst å booke en tur hit? Legg igjen en kommentar her, så kan jeg hjelpe deg med å booke en reise du aldri kommer til å glemme.

Fakta om Soneva Fushi‘s resort: 

 • – Det finnes hele 7 flotte restauranter på øya
 • – All mat er økologisk og tilbyr en rekke veganske og vegetariske retter på alle restaurantene
 • – Soneva Fushi importer ikke engangs-plastikk
 • – Du kan gå på flotte yogatimer, eller trene i en flott gymsal
 • – De dyrker egen mat
 • – Det finnes ville kaniner over hele øya
 • – På øyen finnes det en stor utendørs kinosal 
 • – Du kan spille tennis på tennisbanen
 • – Er du glad i stjerner, kan du se Soneva’s egen stjernekikkert

Villa nr. 47

Det er vanskelig og så si umulig å komme på noe negativt om villaen vår. Alt var bare så perfekt. Interiøret, romfordelingen, plasseringen av bassenget, solsengene og mer. Det å kunne stå opp med solen, pusse tenner under stjernehimmelen og spise frokost til lyden av bølger og fugler som synger var bare helt ubeskrivelig. En drøm. 

I villa nr. 47 var det to soverom med dobbeltsenger, et stort og åpent bad med to dusjer, to vasker, badekar, foss og relaxing bed. Du fikk to store garderober, en kontorpult, kjøkken med det nødvendige, en stor og åpen stue med TV, apple TV, Sonos høyttalere og mer. Det er ikke bare en villa, men et hjem.

Fakta om Soneva Fushi‘s villaer: 

 • – Alle villaene ligger privat, så det skal mye til for å se naboen. 
 • – Du kan booke villaer med opp til hele 9 soverom – plass til over 20 gjester. 
 • – De aller fleste har privat-basseng. 
 • – Du kan bestille roomservice anytime, any day. 
 • – Alle tilbyr aircondition. 
 • – Alt av det nødvendige tilbehøret du trenger er inkludert. F. eks body lotion, tannkost, shampoo og mer. 

A true paradise

Hvorfor dra hit? Det er kanskje ikke alle som har et budsjett til å dekke en slik reise. – Men det handler om prioriteringer. Å bo hos Soneva Fushi handler ikke bare om ferie. Det handler ikke bare om å “dra til syden”. Her blir du et minne rikere, og får en opplevelse som varer evig. Det skal mye til for å måle en annen reise med å bo hos Soneva Fushi. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor fantastisk denne øyen er. Hvor mye positivitet som er rundt hvert hjørne og hvor mye glede resorten gir deg. 

Er det noe jeg har lært etter oppholdet vårt, er at det faktisk finnes forskjeller på en rimelig sydentur og å dra til et rent paradis. Servicen kan ikke sammenlignes, omgivelsene er to forskjellige verdener og følelsen du får av å være her, er helt magisk. Å kunne stå opp og se solen reise seg, spise fersk frokost, høre kun lyden av natur og la tankene om shopping ligge hjemme, er virkelig noe for seg selv. Her på Soneva Fushi trenger man ikke å bekymre seg for noe. Alle passer på deg, og ønsker deg kun det beste. “The hosts” som de kaller seg, tar vare på deg. De gjør alt de kan for at akkurat DU skal ha det fint. For at det skal bli DIN beste ferie noen sinne. Å det kan jeg love deg at de får til. Å dra hit er verdt hver eneste krone, og jeg kan på hånden med hjerte si at jeg aldri har hatt en bedre ferie før. 

Tusen takk Soneva Fushi for et fantastisk opphold. For at dere gjorde min første tur til Maldivene uforglemmelig. Jeg vil også gi en ekstra hilsen til alle som jobbet her, og som bare var helt fantastiske. Dere gjør en fabelaktig jobb, og det finnes ingenting negativt å si om dere. <3 Takk! 

Husk å ta kontakt med meg dersom du ønsker et pristilbud på et opphold hos Soneva Fushi.