Vegansk guide: topp 8 spisesteder i New York!

Det finnes mange restauranter i New York … Les om mine topp 8 favoritter som tilbyr vegansk mat!

Her spiser du i New York!

Endelig kommer mine restaurant og cafetips i storbyen, New York. Les hvor du spiser de beste veganske måltidene, hvor du får tak i acai bowls, avokado toast og mer! 🙂 Alle er også veldig bilde-vennlige, så her finnes det flere grunner for å ta turen. Enjoy!

JA JA JA mexicana

Er du like glad i meksikansk mat som meg, drar du hit! Restauranten heter faktisk ja ja ja, og ligger i Soho. Ikke nok med at maten er veldig godt, men interiøret er også noe for seg selv. Gjennomført, ekte og glimrende service! Her er det kun plantebasert mat på menyen.

@jajajamexicana på Instagram

By Chloé

Denne restauranten er 100% vegansk, og minner mest om en fastfood restaurant. Maten er god, og jeg vil anbefale deg et besøk – men det er ikke her du spiser et fint måltid på kvelden. 🙂 By Chloé er rimelig, enkelt og effektiv. Tips: ta med maten og spis den i Central Park i stedet!

@eatbychloe på Instagram

Taco Dumbo

Nok en meksikansk restaurant på listen. Taco Dumbo ligger like ved Times Square, og er bare så kul! Interiøret er kjempestilig, og man får virkelig følelsen av at man er i Mexico når man spiser. God service, mat og atmosfære.

@tacodumbo på Instagram

Broken Coconut

Du tror vell ikke jeg fant et sted som serverer acai bowls, vell? 😉 Hos Broken Coconut får du for det meste kjøpt lette måltider som smoothie bowls, ulike salater, juice og snacks. Her serverer dem både fisk, vegetar og vegansk. Cafeen ligger i Soho.

@Broken.coconut på Instagram

V for Vegan

Er du på jakt etter en god og sunn frokost, tar du turen innom V for Vegan! Her får bestilt deilige avokado toast, pannekaker, grøt og baguetter. Cafeen ligger litt gjemt, og det er ikke lett til å finne den. Det du må gjøre, er å gå inn der det står “fresko gelateria”. V for Vegan ligger nemlig i samme bygg, og har samme inngang! 🙂

Adresse: 138 2nd Ave, New York

The Butchers Daughter

Denne cafeen / restauranten ligger flere steder i New York, og er svært populær. Dette merker du også på prisen. Maten er veldig god, men litt overpriset etter min mening. Vil uansett anbefale deg å ta turen, da det er et utrolig koselig sted å spise på. Det er for det meste vegetar og vegansk på menyen.

@thebutchersdaughter_official på Instagram

Loco Coco

Er du på jakt etter et sted du kan bestille sunn og god mat, men ta med, går du hit. Loco Coco tilbyr en rekke ulike smoothie bowls, juice og salater. Perfekt om du ønsker å spise en god frokost, ha et lett mellommåltid eller lignende. Denne søte lille kafeen finner du flere steder, og en ligger like ved Central Park.

@loco_coco på Instagram

Red Bamboo

Spis en god middag hos Red Bamboo. Vegansk restaurant som ligger i Soho, og serverer magisk mat for store og små. Alexander og jeg unnet oss dessert her, oreokake. Den var helt himmelsk på smak, og anbefales på det varmeste. Selve restauranten er ikke så fin, men den er koselig og servicen er god.

@redbamboonyc på Instagram

På jakt etter flere New York tips? Les om mine hotell-anbefalinger og attraksjoner! 🙂