Slik får du de fineste krøllene!

..Kun ved hjelp disse produktene og verktøyet!

Innlegget inneholder annonse-linker

Dilla på krøller!

Dere har kanskje fått det med dere på Instagram at jeg har hatt denne frisyren en del i det siste. Det er ikke for uten grunn. Jeg elsker disse små krøllene som gir en real 70’s look og piffer opp en hver outfit. Ikke nok med at frisyren i seg selv er kul, men den er også veldig lett å style på ulike måter. Man kan ha et fint hårbånd, lage dult på toppen eller bruke et kult hodeplagg.

La meg dele hvordan du kan få de samme krøllene, og hvordan du får det beste resultatet!

Step by Step

Det finnes nok ulike måter man kan få slike krøller på, men her i hus får man dem ved bruk av en ultratynn krølltang. Dette fantastiske verktøyet fra Babyliss er jeg blitt helt forelsket i, og synes det er så moro å ta det i bruk!

Jeg har brukt min faste 22mm bølgetang fra GHD i flere år, men begynner å gå lei. Selvom du kan skape flotte krøller med den, kan de ikke sammenlignes med Babyliss sin 10mm.

For å få best mulig resultat, må man også ta i bruk gode hårprodukter. Selv har jeg blitt frelst til Negin Mirsalehi’s produkter, Gisou. Ikke nok med at hun er en av de største infleuncerne i verden, men hun har også produsert noen av de beste hårproduktene. Er du på jakt etter nye (og cruelty free) hårprodukter, bør du absolutt sjekke ut Gisou. Gode produkter har sin pris – heldigvis er disse verdt hver eneste krone.

Usikker på hvordan du skal krølle håret? På IG-TV har jeg delt en video som viser nøyaktig hvordan du får det til!

Gisou’s produkter er bare helt fantastiske!

Prep & styling

For å få best mulig resultat med den syltynne krølltangen, bør du bruke noen hårprodukter både før og etter krøllingen. Start med å spraye håret med en varmebeskyttende spray, som beskytter håret mot varmeskader. Disse skadene kan nemlig oppstå ved bruk av hårføner, varme verktøy og sol. Deretter bruker du en liten dash av Gisou’s polishing primer som hjelper til at krøllene holder.

Når du har preppet håret og krøllet håret, avslutter du med å ta en god hårolje i tuppene. Oljen skaper en fin glans i krøllene, og kan forhindre at du får mange floker.

Det endelige resultatet ved bruk av Babyliss 10mm krølltang