MINE BEAUTY FAVORITTER!

Jeg deler noen av mine beste hår og beauty favoritter! Alt er selvsagt cruelty free.

Dette er mine beauty favoritter!

Er det noe jeg har fått helt dilla på de siste månedene, er det sminke fra Idun Minerals, og hårprodukter fra Gisou. Jeg er utrolig kresen når det kommer til hår, sminke og hudprodukter da alt må være crulety free, altså ikke testet på dyr.

Både Idun Minerals og Gisou er cruelty free, og jeg har brukt produkter fra begge siden januar. Dere har kanskje sett min hverdagsrutine på Instagram stories? 🙂 Er det noe jeg elsker ofr tiden, er det hårparfymen og håroljen fra Gisou, og leppestiftene fra Idun Minerals. Hårparfymen lukter så godt, og får håret mitt til å se nyvasket ut. Håroljen er også veldig god, og forhindrer at håret blir slitt. Leppestiftene fra Idun, er også til å anbefale. De har så mange fine farger, og jeg elsker de som gir en naturlig look.

Produktene fra Gisou må du bestille på nett, og det tar ca 10 dager å få dem i posten. De koster litt, men er absolutt verdt hver eneste krone etter min mening. De har også en mini versjon (reisestørrelse) i både håroljen og i hårparfymen. Er du usikker på om dette er noe for deg, vil jeg anbefale deg å teste ut disse to først for å se om produktene faller i smak 🙂

Vitus apotek har et godt utvalg i Idun Minerals produkter, og tilbyr dem både i butikk og på nett. Er det utsolgt i butikk, kan du bestille via nett og få dem levert i postkassen eller hente i din nærmeste Vitus Apotek butikk. Det liker vi!