Sentrums beste klesbutikk for kvinner!

Tips og inspirasjon: Har du tatt turen innom sentrums råeste klesbutikk..? Hos NoorbyM får du tak trendy nyheter hver dag året rundt!

Innlegget inneholder reklame

Her shopper du i Haugesund sentrum!

For et par dager siden tok jeg turen innom NoorbyM i sentrum som er en klesbutikk for jenter/damer som ligger like ved Markedet. Her får du tak i det meste – alt i fra flotte høstjakke, festklær, sesongens fineste boots og diverse tilbehør. Jeg skal ikke legge skjul på at det er vanskelig å gå ut dørene tomhendt.. De har jo bare så mye kult! 


Da ikke alle kjenner til NoorbyM kan jeg forklare kort at det er en moderne klesbutikk som åpnet dørene i 2018. Siden har butikken bare gått fremover, og i fjor ble dem til og med tildelt «årets handelsbedrift 2019»! Det er imponerende. Bak butikken har vi hyggelige Monica som kommer fra Bodø – ei sprudlende dame som kan både mote og service. Hun er nytenkende og er opptatt av at NoorbyM skal tilby freshe, stilfulle og trendy plagg til en god pris. Ikke nok med at du finner alt du trenger for en god garderobe – men her kan du også delta på hyggelige kundekvelder samt bli sminket etter avtale! Kult, ikke sant?! 

Hos NoorbyM får du tak i merker som blant annet: Selected Femme, Object, Pieces, YAS, JDY, Mbym, Co´couture, Rue De Femme, Ichi, Sisters Point, Cabana Living, Moss Copenhagen, Noella og Byic. Mine favoritter er definitivt Selected Femme, Ichi, Moss og Co´couture! 🙂 


Nedenfor kan du bli inspirert og se flotte høstantrekk. Alt fra the one and only, NoorbyM i Haugesund sentrum. Hvilket antrekk likte du best?