Få høstens fineste hud med disse enkle stegene!

Klar for kaldere dager? Gjør huden klar til høsten med disse 4 enkle gode hudpleie-tipsene! Disse produktene du ha på badet!

Det er smart å investere i gode hudpleie-produkter. Ecooking er økologiske, veganske, cruelty free og organiske.

Innlegget inneholder asnnonselenker.

Slik sikrer du deg glød til høsten!

Det er nå september, og høsten er her. Med dette ønsker jeg å dele pleiende produkter til hudpleie-rutinen din. Fuktighet og glød er noe vi alle ønsker oss, spesielt nå på høsten og vinteren. Huden blir gjerne ofte tørr, og da er det viktig å ta i bruk de rette produktene. Bruker du de rette produktene og investerer du tiden din i en god hudpleie-rutine?

Her er 4 steg til en naturlig hudpleie som hjelper deg å beholde gløden ut over høsten:

  1. Rens huden godt: for fin hud, er det viktig å ha en god hudpleie-rutine. Rens huden godt hver morgen og kveld med en rens av naturlige ingredienser.
  2. Bruk ansiktsmasker: er det noe jeg elsker om høsten, er det å pleie huden med en god ansiktsmaske. Favorittene er “peeling mask” og “mud mask” – begge fra Ecooking. Disse renser og behandler huden samt gir en fin glød.
  3. Gi den fuktighet: jo kaldere ute, jo tørrere blir huden. Plei den godt med å gi den fuktighet. Selv bruker jeg alltid en tykkere dag- og nattkrem på høsten og vinteren.
  4. Bruk serum & øyekrem: å ta i bruk et godt serum før dagkremen, kan gi huden en skikkelig boost! Vitamin-E serumet fra Ecooking er perfekt for tørr hud, og passer godt nå til høsten. E-vitamin øker hudens naturlige fuktighetsnivå og har en helende effekt på sår og skrammer takket være antioksiderende egenskaper!
Dagkrem / Nattkrem / E-vitamin serum / peeling mask

Ser huden din trett og livløs ut? Trenger den en oppkvikker? Ecooking’s Peeling mask gir synlige resultater etter bare én påføring. Peeling-masken inneholder aktive ingredienser som glatter ut huden og reduserer fine linjer. Anbefales å bruke 1 gang i uken.