A Friday look

Basic but not basic look on a Friday evening!

outfit inspo

Fredagsfølelsen!

Endelig er det helg! As we speak venter jeg på Alexander som lager veganske “erme riddere” til oss før vi skal kose oss med serie. I morgen spiller Alexander kamp i Ålesund, og jeg har en utendørsfotografering samt et sy-prosjekt jeg skal ta fatt på. Hva skal du i helgen?

Outfiten har dere gjerne sett på Instagram for et par uker siden da den ikke ble tatt i dag. Tenkte den var for fin til å ikke bli delt med dere.

Før jeg logger ut må jeg også benytte anledningen til å si unnskyld. For at jeg ikke har blogget noe særlig i sommer, og vært lite aktiv. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har hatt for mye eller for lite å gjøre, eller om det er mangel på motivasjon. Dog vokser motivasjonen til å blogge, så satser på jeg er back on track i høst 🙂

Get the look

Jeans fra Agolde / Skjorte fra Zara / Klokke fra Feras Klokker / Sandaler fra Na-Kd / Veske fra Prada //