Outfit of the day: oversized knit & skinndetaljer!

Outfit of the day: oversized & skinndetaljer! Hvem er ikke glad i strikk? Få looken i dagens blogginnlegg. Hva er din “go-to look”?

oversized knit & skinndetaljer

#OOTD

Outfit of the day: oversized & skinndetaljer! Er det noe jeg elsker å gå i, er det en behagelige skinnbukse, oversized genser og boots. Jeg vil tørre å påstå at dette er min mest brukte outfit de siste årene. Hva er din “go-to look”? Eier du et par skinnbukser som går til alt?

Genseren er fra Zara, og er bare så myk og god! Det må være et av mine beste kjøp de siste ukene. Ikke nok med at den er oversized og stilfull, men med en fin gråtone og design gjør den klassisk. Det skal mye til for å ikke finne noe som passer til.

Er du på jakt etter nye boots? Et par veganske svarte Dr. Martens boots er et must i garderoben! Disse får du brukt til det aller meste, da de er klassiske og enkle. Style dem til en skinnbukse, et par vintage Levis jeans eller en søt kjole for å gjøre looken mer edgy. Selv bruker jeg dem året rundt, og synes de er verdt å investere i. Lyst å klikke hjem et par? PS! Anbefaler å gå opp en størrelse da de er små i størrelsen.

Outfit of the day: oversized & skinndetaljer! Hvem er ikke glad i strikk? Få looken i dagens blogginnlegg. Hva er din "go-to look"?
Det lille ekstra: bruk solbriller og en kul veske og få en gjennomført look på 1-2-3!

Get the look

Outfit of the day: Genser fra Zara, utsolgt men lignende her / Skinnbukse fra Get it Kopervik, lignende her / Solbriller fra Rayban / Veske fra Prada / Boots fra Dr. Martens //

Lyst å se flere antrekk her på bloggen? Bli inspirert og se mine tidligere outfits, og fortell meg hvilke som inspirerer deg mest. Ønsker dere alle en strålende dag! Gjerne følg meg på Instagram @widvey for mer inspirasjon og for å se flere antrekk.