Outfit of the day: the best puffer-jacket for winter!

Puffer jakke er en type boblejakke som minner litt om en bomber jacket, uten at det er akkurat det. Perfekt nå på vinteren!

puffer jacket from H&M
Innlegget inneholder affiliate linker

Den perfekte vinterjakken!

Julaften nærmer seg med stormskritt, og det gjør vell vinteren også. Selvom minusgradene ikke har slått til enda, er dem like rundt hjørnet. For å ikke å fryse, har jeg gått til innkjøp av denne superkule dunfrie puffer-jakken! Med en prislapp på kun 399kr, er den absolutt verdt hver krone! Den er behagelig å ha på, og varmer godt. Jeg har den i str M for å få en mer oversized look, men vil si den er normal i størrelsen ellers.

Jeg har også fått en god del spørsmål ang disse bootsene fra Zara. De er superfine, og gode på foten. Disse klikket jeg hjem tidlig i høst, da jeg bare elsker at dem er flate foran! De skiller seg ut av de andre bootsene jeg har i garderoben min, noe som er et stort pluss! 🙂 Normale i størrelsen.

Get the look!

Dunfri puffer-jakke HER / Boots fra Zara / Mom jeans fra ZARA / Lue fra Ganni, HER // Gjerne sjekk ut flere av mine outfits her!

outfit inspiration

Ønsker du at jeg skal poste flere outfit innlegg fremover i 2021? Selv synes jeg det er veldig greit å kunne ha noe å gå tilbake til, finne lenker til produkter og for inspirasjon. Hva med dere? 🙂

Om jeg ikke stikker innom her før julaften, ønsker jeg dere det aller beste! Håper dere får en fin feiring tross at julen kanskje blir litt annerledes i år.