Endelig en ladekabel som er tryggere, smart & bærekraftig!

Apias ladekabel kutter strømmen når batteriet på enheten din er fulladet. Endelig en ladekabel som er tryggere, smart og bærekraftig!

Endelig en ladekabel som er trygg, smart & bærekraftig!
Innlegget er i samarbeid med Apias

Tryggere, smart og bærekraftig ladekabel!

Visste du at det ikke er anbefalt å lade mobilen om natten? Apias ladekabel slutter å bruke strøm når mobilen er fulladet, så du kan trygt sove videre. Denne ladekabelen kutter strømmen, forlenger batterilevetiden og reduserer risikoen for brann. Med andre ord, en tryggere, smart og bærekraftig lader.

Kabelen kommer per i dag i to ulike versjoner. En med USB-C kontakt til f. eks Androidprodukter og en med lightningkontakt til Appleprodukter. Kablene er tykke, og er trukket i svart nylon som gjør den slitesterk.

Eier du kun korte ladere som ikke strekker til nattbordet eller kontorpulten? Frykt ikke! Apias har tenkt på det meste. Deres ladekabler kan kjøpes i 1,2 og 2 meters lengde fra kun 299kr. En ladekabel på to meter rekker fram til det meste du trenger å lade. 🙂

Norskutviklet & bærekraftig

Er det noe karmøybuene bak Apias er opptatt er det bærekraft og miljø. Deres ladekabel er kanskje verdens første miljøvennlige ladekabel. Kult, ikke sant? Med en 100% resirkulert FSC-sertifisert papp som innpakning, plantebasert plast og lim kommer den høyt opp på listen. Den er trukket i nylon, og er slitesterk.

Apias er også godkjent som en klimanøytral virksomhet, som klima-kompenserer de ansatte også på privaten, ikke bare på jobb. Det står det respekt av. Nytenkende og fremtidsrettet – det liker vi!

 trygg, smart og bærekraftig!
En ladekabel på to meter rekker fram til det meste du trenger å lade.

Kunne du tenke deg å klikke hjem en smart ladekabel du også? Du finner dem tilgjengelig på Apias hjemmeside, men også i hyllene til Power. Lurer du på noe mer? Klikk deg inn på Apias’s FAQ for svar på ofte stilte spørsmål.

Glad i bærekraftige valg og miljø? Du finner flere ulike tips her på bloggen.