Daily Life: Tilbake til hverdagen

Tilbake til hverdagen

Hvor skal jeg starte.. Hei? Håper alt er bra med dere, tross hvordan verden har blitt.

Bloggverden er ikke det samme som før. Eller? Det føles ikke slik. Selv leser jeg så si aldri blogg lengre. Må innrømme at jeg savner det litt. Det var noe fint med det å ta turen innom favorittene og lese om det ene og det andre. Nå går alt så raskt via andre kanaler, som f. eks Instagram stories.

I vår sa jeg til meg selv at jeg måtte begynne å blogge igjen. Begynne å skrive igjen. Jeg savner å skrive om ting som inspirerer og fange fine øyeblikk via kameraet mitt. Hvor dro motivasjonen? Savner de fine bloggrutinene jeg hadde på morgenen. Fyr i peisen, en god frokost, rolig musikk i bakgrunnen og laptopen på fanget. Full av inspirasjon og motivasjon til å skrive.

Er det noe jeg virkelig ønsker i høst, er det å dele mer med dere. Dele nye oppskrifter, opplevelser, ønskelister og mer. Jeg har veldig lyst til å vise dere mer enn bare “de raske øyeblikkene” på Instagram. Stories varer jo kun i 24t! La oss håpe at denne rutinen tar seg opp igjen.

Del