Knock kock. Who’s there? Weekend!

Endelig helg og jeg er klar for å nyte sommerværet!

Hei, Fredag!

..Og så var det helg igjen. Føler de siste ukene har gått veldig fort, og klarer knapt å huske hva jeg har gjort de siste dagene. I dag startet jeg dagen med nok en Pamela Reif treningsøkt, og det var bare så deilig! Elsker treningsvideoene hennes. Har du prøvd dem? Nå står husvask for tur. Digg å starte helgen med rent og ryddig hus! 😉

Jeg må også bare tipse om denne dressbuksa fra Zara. Kjøpte hele dressen, bukse og blazer, for litt siden og har brukt den så mye! Dette er jo noe jeg elsker med sett: at du kan bruke plaggene sammen og hver for seg. Denne buksa er en drøm å ha på, og passer til så mye. Anbefales med andre ord! 🙂

Hva er dine planer for helgen? Skal du noe hyggelig?

Get the look

Hjemmelaget strikk #widveysstrikk / Bukse fra Zara HER / Platform Converse HER / Skjorte HER / Veske fra Chanel //