Norgesferie? Hit drar du i sommer!

Klar for å oppleve noe nytt, unikt og spennende i vårt kjære land? Da er dette innlegget noe for deg!

Opplev noe nytt!

Man trenger ikke å reise langt for å finne fine steder å bo i Norge. Naturen er alltid like fin, og det finnes en rekke ulike overnattingssteder man kan velge mellom. Er man på ferie i vårt kjære land, blir ofte de beste feriebildene tatt på toppen av et fjell eller ved en foss. I år har du muligheten til å prøve noe nytt, og skape fantastiske feriebilder på selveste Karmøy uten å beseire en eneste fjelltopp! 🙂

Lær deg å surfe, spise god mat, slapp av på Norges hviteste strender og sov under en vakker stjernehimmel på Sandve. Er du eventyrlysten, på jakt etter å gjøre noe nytt og få en ny opplevelse? Book et opphold hos “Nordsjø Dome” som ligger helt med havet.

..Etter flere måneder hjemme uten noen store forandringer, var det på tide å gjøre noe nytt. Alexander og jeg bestemte oss for å oppleve nærområdet da verken han eller jeg kan dra langt pga jobb og som katteeiere. Slik kom vår booking hos “Nordsjø Dome” til. Bare ca 30min fra oss fant vi dette spektakulære overnattingsstedet på Karmøy.

Overnattingsstedet drives av “Skaarnesheimen Raw Ocean Lodge”, som ligger helt på enden av en liten halvøy på Sandve. Tross at både domen og de andre hyttene er på asfalt, er dem omringet av naturen. Sjø, berg, eng og strand er det som er rundt. Du kan se både soloppgang og solnedgang fra sjøkanten og om du går i ca 15minutter finner du vakre Sandvesanden.

Velkommen til Nordsjø Dome!

Fra luksushoteller til flotte villaer i utlandet, kommer Nordsjø Dome høyt opp på listen. Ikke nødvendigvis fordi selve domen i seg selv var fantastisk, men fordi helheten var på sitt beste. Du blir tatt i mot av en smilende karmøybu, som viser deg rundt og forklarer det nødvendige. Serviceinnstilt, imøtekommende og hyggelig kar som virkelig brenner for at oppholdet skal bli best mulig.

I selve domen kommer du til et superkult og avslappende interiør, som har preg av både DIY-prosjekter, brukt og moderne. En queensize seng ligger i den ene “enden”, mens en koselig sittegruppe er i den andre. Med havet og stjernene som utsikt, er det slettens ikke nødvendig med mer pynt eller møbel for stemningens skyld. Rent, enkelt og gjennomført!

Et fin miks av nytt og gammelt skaper en koselig atmosfære i domen

Selvom verken wifi eller TV er tilgjengelig, finnes det mer enn nok å gjøre. Du kan leie både SUP og surfebrett (med instruktør hvis ønskelig), gå fine turer i området, grille, spille brettspill, gjøre yoga ved soloppgang/solnedgang, bade i sjøen og nyte solrike dager på Sandvesanden. Å frykt ikke med at det ikke er støpsler i domen. Det finner du i både hytten hvor både dusj og toalett er (ca 15 meter unna) og på fellesområdene.

Hit drar for å koble av, for å senke skuldrene og for å ha en real ferie!

Pakketips!

Det er ikke mye du må pakke med deg utenom klær og toalettsaker, men for å gjøre oppholdet enda bedre vil jeg anbefale å pakke med et strand-håndkle, kortstokk, en god bok, mat og godt humør! 🙂

…og er du ekstra følsom til lyse netter, vil jeg anbefale å pakke med en sovemaske.

La solen være vekkerklokken!