Mine beste tips til treningsglede!

Les mine beste tips til hvordan du kan holde motivasjonen til å trene i sommer!

Jo enklere, jo bedre!

Det er offisielt sommer, og de fleste av oss er klar for å nyte solrike dager med god mat, senkede skuldre og ulike aktiviteter. Selv blir jeg ofte “for travel” på sommeren, og bruker det som en unnskyldning til å droppe treningsøkta.

Vi vet at det å holde seg aktiv er bra for både kroppen, helsen og hodet. I år har jeg faktisk vært veldig god på treningsfronten, og hatt motivasjonen på topp. Den største forandringen fra i fjor til i år, er hvor jeg har trent. Takket være COVID-19 har jeg måttet holdt meg aktiv hjemme, og vært kreativ med de ulike øktene.

7 tips til en bra treningsrutine!

  • Finn ut hva du liker, og hva målet ditt med treningen er. Selv er jeg ikke på jakt etter den perfekte kroppen, men å holde meg frisk, rask og sterk. Lag et program som passer deg og det du har lyst til å gjøre.
  • Lag deg en “workout planner” som hjelper deg å holde kontroll på hva du skal gjøre for hver dag. Sett gjerne et fargerikt kryss over de dagene du har gjennomført. Jo flere fargede ruter, jo bedre. Dette kan gi en liten motivasjonsboost! 🙂
  • Dropp treningssenteret. Tren hjemme i stedet! Noen er kanskje uenige med meg her, men for meg har jeg aldri trent bedre. Du slipper å stresse med å komme deg til/fra sentere og at utstyr/maskiner er opptatt. Det er også gratis 😉
  • Start rolig og øk gradvis. Jeg begynte med små cardio økter på 15 min hver dag i 2 uker. Det er noe vi alle har tid til, og gjør det lett å gjennomføre. Ikke nok med at det krever lite, men det gir mestringsfølelse!
Løpejakke HER / treningstights HER / treningssko HER //
  • Finn morsomme, enkle og gøyale økter på Youtube. Mitt største tips er å sjekke ut Pamela Reif. Kanalen hennes består av mange ulike kjekke treningsøkter på alt i fra 10-30minutter. Alt i fra dansing, cardio og styrketrening.
  • Belønn deg selv! Sett deg mål om hvor mange økter du ønsker å gjøre ila en uke, og belønn deg selv om du når målet. Alt i fra å kjøpe noe nytt, unne deg noe godt til dessert eller ha en spa-dag hjemme.
  • Tren i freshe plagg! Jeg er veldig glad i farger, og synes det hjelper på å trenge i friske farger, og gjerne matchende deler!