Enkle steg til den perfekte hudpleie!

Les om min hudpleie rutine og hvilke produkter jeg bruker morgen og kveld.

Ta enkle steg for å få silkemyk hud!

Man trenger ikke noen magiske krefter for å skape en god hudpleie rutine. I dagens blogginnlegg gir jeg deg enkle tips til hvordan du kan få en god rutine, samt hvilke produkter du kan bruke.

Hvorfor trenger man en god hudpleie rutine, og hva er fordelene? Det finnes en rekke ulike grunner til hvorfor du skal pleie huden din. Her får du tre av dem:

  1. Daglig hudpleie beskytter og vedlikeholder en sunn og frisk hud.
  2. Det hjelper huden med å skape balanse og reparerer huden din dersom den er i ubalanse.
  3. En god rutine motvirker aldringen, kan reduserer linjer og strammer opp. Dette fører til at huden føles mykere, friskere og sunnere.

Dette er en god hudpleie rutine!

  1. Ansiktsrens. En god ansiktsrens hjelper deg å bli kvitt sminke og mer huden og skal brukes før rens for resten av ansiktet. Selv bruker jeg “Cleansing Milk” fra Dr. Hauschka.
  2. Toner. En toner bruker du for å balansere pH-verdien.
  3. Serum. Å bruke et godt serum, hjelper til å behandle blant annet rynker, kviser og tørr hud.
  4. Øyekrem. En god øyekrem beskytter og fukter den tynne huden rundt øynene og kan hjelpe til å dempe mørke ringer og poser under øynene.
  5. Dagkrem / fuktighetskrem. En fuktighetsgivende dagkrem passer på å gi huden god fuktighet og naturlig glød. 
  6. Nattkrem. Å bruke nattkrem er nesten enda viktigere enn å bruke dagkrem. Her jobber den på spreng for å holde huden fuktig og gi huden din en real skjønnhetsboost!
  7. Ansiktsmaske / peeling. Det lønner seg i lengden å være flink til å bruke ansiktsmasker / peeling et par ganger i uken. De hjelper til å rense huden ekstra godt og ta bort urenheter.

Selv bruker jeg produkter fra Dr. Hauschka både morgen og kveld, og passer på å følge punktene ovenfor. 🙂 Produktene fra Dr. Hauschka er naturlige, cruelty free, organiske og passer perfekt til deg som ønsker en fin hud.