JULEAKTIVITETER FOR DEG OG KJÆRESTEN!

Lei av å gjøre det samme hver jul? Les om mine 20 juleaktiviteter du og kjæresten kan gjøre sammen.

JULEAKTIVITETER FOR DEG OG KJÆRESTEN!

1. Ha et juleverksted sammen! Lag pepperkakehus, pynt det sammen, spill julemusikk og kom i en fin julestemning. Pakk inn gaver, bak julebakst, pynt til jul og kos dere skikkelig.

2. Finn frem en skål og skriv ned 5 av deres favoritt middagsretter. Trekk lapp og lag middagen sammen. Tenn lys, sett på god musikk og nyt kvelden bare dere to! 

3. Lag en snømann sammen! Slipp kreativiteten og barnsligheten løs med å lage en gøyal snømann! Dette krever jo selvsagt at det er snø utenfor.. Men dersom dere har veldig god tid og mye fritid men lite snø, kan dere jo alltids ta en dagstur på fjellet for å lage en? Ha ha..! 

4. Spis dessert sammen på en ny måte! Bestill bord på en sjokolade-cafe eller kjøp cupcakes og spis dem i en park! 

5. Tøm bilen for å så fylle den opp med romantisk stemning. Kjøp inn digg snacks, gjerne takeaway mat og drikke. Fyll baksetet opp med dyner, puter og pledd. Kjør til et fint sted, gjerne med utsikt og nyt timer i sammen på en ultra koselig biltur! Legg ned setene, åpne bagasjerommet og kos dere under varme pledd med fin utsikt, god mat og hverandres selskap. 

6. Ta et isbad sammen! Vær litt #yolo og sleng på dere badetøy og ta årets siste bad sammen! – UTE! Dersom dere ønsker å gjøre enda mer ut av badet – ta på dere nisseluer 😉 

7. Finn frem gamle bilder av hverandre, fyr i peisen og fortell gøyale historier fra barndommen. Dette er jo bare så koselig og ikke minst morsomt! 

8. Vær sporty sammen! Pakk med / lei skiutstyr og ta dere en tur på fjellet. Dagstur eller weekendtur. Uheldigvis kommer Alexander og jeg aldri til å gjøre dette sammen da jeg hater denne typen sport – men jeg er med på akebrett-tur! 

9. Gå på skøyter sammen og pakk med dere ekstra god nistemat. Jo dårligere dere er på å stå på skøyter, jo morsommere blir dagen! Jeg er Bambi på isen her i hus…! He he. 

10. Book en liten weekend tur til en storby med masse julestemning! Det trenger ikke å koste skjorten for å ha et par dager i f. eks London, New York, Paris eller København. Kos dere sammen i en annen storby, dra på juleshopping og kom i skikkelig julestemning. Alexander og jeg skal til London om ikke alt for lenge <3 

11. Dra på familiebesøk og ta med noe dere har laget sammen. Bak kaker, boller eller cookies sammen og ta det med på et hyggelig familiebesøk. 

12. Sleng på dere varme klær og gå en fin kveldstur sammen. Kanskje dere kan se på hus som har pyntet fint til jul utenfor? 

13. Gå på en restaurant eller en cafe dere aldri har vært på før! La servitøren velge hva dere skal spise og avslutt kvelden med en kjempe god dessert. 🙂 

14. Sett av hele kvelden til å se minst 3 julefilmer som dere elsket når dere var små. Kjøp inn pepperkaker, lag kakao og kom i skikkelig julestemning sammen! 

15. Kjøp billetter til det neste teaterstykket, konserten eller lignende som skjer i byen din. Evt nabobyen om det ikke er noe på agendaen! Vær åpen for å prøve og oppleve noe nytt sammen. Enjoy the evening! 

16. Bestill en dag på spa / massasje studio. Start dagen med å være totalt avslappet. Ha massasje sammen, gå på spa og lev litt luksus. Jeg vil ikke tro dere gjør slik alt for ofte. 😉 

17. Kjøp inn masse julegodteri og alle julebrusene dere finner. Gjør noe gøyalt ut av det hele: server hverandre smaksprøver og se hvilket godteri som faller mest i smak og hvilken brus som er best. Gi alt karakterer. 

18. Dra på juleshopping sammen. Dersom dere ikke har tenkt til å kjøpe julegaver til noen, gå i butikkene og vis hverandre hva dere ønsker dere til jul. Kanskje dere kommer hjem med en liten gave til hverandre også? 

19. Lag adventskalender til hverandre. Lag en liste der dere begge nevner minst 50 ting dere kunne tenkt dere i en julekalender. Alt i fra sjokolade, massasje, sokker, duftelys and you name it. Gi hverandre listen og overrask hverandre med en fin adventskalender 1. desember. – gjerne avtal budsjett på forhånd. 

20. Hver hjelpsom og snill mot noen andre sammen. Bli enige om å donere en sum til en organisasjon dere begge støtter, kjøp inn julegaver og lever dem til syke barn på ditt lokale sykehus eller spander middag på noen som trenger det. Gjør det sammen og gi hverandre en fin følelse.