HVORDAN GI LITT MER FAEN

12 tips til hvordan du kan gi litt mer faen og bli mer positiv

1. Ha positive og støttende mennesker rundt deg. Er det noen som ikke ønsker å se deg lykkes og støtte deg i det du ønsker å gjøre, er det heller ingen vits å ha disse personene rundt deg. Uansett om det er familie eller venner. 

2. Ikke bruk tid og krefter på personer som ikke ønsker deg noe godt. 

3. Ikke klag før du har prøvd å endre / fikse problemet. Kan det verken endres eller fikses, bør du gå videre, slutte å bry deg og la være å bruke negativ energi på det.

4. Alltid ha i bakhode at et ja er bedre enn et nei, og at tusen takk betyr mer enn ingenting. 

5. Ønsker du å få til noe, bli noe eller oppnå noe, får du det til om du jobber hardt nok. Husk at drømmer blir ikke til over natten. Du må tørre å satse og jobbe for at det skal bli til virkelighet. 

6. Å si noe positivt, legge igjen en kjekk kommentar, dele smil og være glad smitter. Tenk hvor fantastisk verden hadde vært hvis alle smilte, hilste, ga ros og løftet hverandre opp. 

7. Aldri bry deg om hva andre synes. Følg alltid hjertet, og lev det livet du har lyst til å leve. Hva andre synes og mener om deg, betyr ingenting. 

8. Det koster absolutt ingenting å være snill! Det er faktisk 100% gratis, og veldig kjekt. 

9. Positive tanker skaper alltid positive hendelser. Gjerne tenk en ekstra gang når du kjenner en negativ energi eller følelse. Spør deg selv, hva får jeg utav å være negativ i denne situasjonen/hendelsen? 

10. Aldri sammenlign deg selv med andre. Fokuser mer på deg selv og ditt liv. Hva andre gjør og mener er ikke ditt ansvar eller problem. Passer du på deg selv, og gjør det du mener er rett, har du du bedre. 

11. Ikke bry deg eller hat deg selv for alt du IKKE er, sett pris på at DU er DU og at det finnes kun en utgave av akkurat deg. Gi deg selv ros, skryt og kjærlighet fordi det fortjener du!

12. Spør deg selv hva godt kommer det av å ikke bry seg? Skaper det flere problemer, eller kan alt bli bedre? I de aller fleste tilfeller blir ting bedre om man bare ikke bryr seg, og lar være å bruke negativ energi. 

Hvis du hadde hatt 86,400kr i lommeboken din, og noen stjal 10kr fra deg, ville du blitt sint og brukt opp resten av pengene i håp om å få tilbake de 10kr som du nettopp ble frastjålet? …Eller hadde du løftet på skulderen og ikke heftet deg? Du hadde nok tatt det siste alternativet. Å bra er det, fordi vi alle har nemlig 86400 sekunder å bruke hver dag. Aldri la noens negative 10 sekunder ødelegge de resterende 86300 sekundene av dagen din. Bruk dem smart, på positive ting og på å spre glede. Gi litt faen, rett og slett.