TO HOTELLER DU BØR BO PÅ I BUDAPEST!

På jakt etter et sted å bo i den nydelige byen, Budapest? Les om mine to beste hotelltips og hvorfor du bør velge akkurat disse.

TO HOTELLER DU BØR BO PÅ I BUDAPEST! 

Vell hjemme etter en fantastisk uke i Budapest. Som du kanskje fikk med deg på Instastory, så bodde jeg på to hoteller. De første nettene, bodde jeg på et hotell som het Brody House, og de siste to nettene ble hos Hotel Moments Budapest. To vidt forskjellige hoteller, spesielt med tanke på utseende og interiør. Å bytte hoteller under ferien, er faktisk noe jeg anbefaler. Før så jeg alltid på dette som stress og totalt unødvendig, men dersom du ønsker å få oppleve mest mulig, få mer utav turen din og se mer, er dette noe du absolutt bør vurdere. Å kunne bo på to helt forskjellige hoteller, men ulik stil, interiør, rom og plasseringer er bare moro – og man sitter igjen med mer erfaringer fra destinasjonen. 

Brody House hører til et gøyalt konsept, Brody Land, som besår av overnatting, barer, sosiale og kulturelle arrangementer på tvers av hele fem arenaer. Brody Land er et veldig kult konsept, som er bygget på historie, hygge og troverdighet. Her er hotellrommene innredet uten TV og andre digitale duppedingser, du kan gå i baren og føre opp det du vil, og du kan slappe av i fellesstuen og spille brettspill. Kult, ikke sant?

Bygningen til Brody House er faktisk fra slutten av 1800-tallet, og ble renovert og pusset opp i 2009. Alle rom har et kunstnerisk preg, og man finner flotte kunstverk i hvert eneste rom. Hotellet består av 11 unike og flotte hotellrom, der rommene har forskjellig interiør, design og kunst. Kaja-Marie og jeg bodde på hotellrommet “Photo Room” som inneholdt fotokunst. 🙂 Fint, ikke sant? 

Du finner hotellet her.

Et hotell som gir deg følelsen av at du er med i et eventyr…!

FRA RENOVERT TIL NYTT OG MODERNE

Du ser det kanskje på bildene at Hotel Moments Budapest og Brody House er to vidt forskjellige hoteller. Brody er renovert, beholdt en del av historien til bygget og inneholder mye kunst. Hotel Moments er lyst og proppet fullt av moderne møbler, og er mer med i “nåtiden”. 

Akkurat dette er det fine med å booke to hoteller når man er på ferie. Da har du muligheten til å oppleve to ulike hoteller, og kommer hjem med flere erfaringer og minner. Personlig er jeg kjempe glad for at jeg takket ja til å dele opp nettene, slik at jeg fikk oppleve både oppholdet på Brody House og Hotel Moments Budapest. Begge to ligger sentralt, har matvarebutikker like rundt hjørnet og gåavstand til det meste. Selvom de har ulikt interiør og design, leverte begge topp service og gjorde turen perfekt. Jeg kan på hånden med hjerte anbefale begge hotellene, men dersom du ønsker å prøve noe nytt, vil jeg tørre å påstå at Brody House er det du bør prioritere.

Hotel Moments Budapest er et stort og flott hotell, og ligger i hjertet av byen. Med designerbutikker og katte-cafe som nabo, skal det mye til for å kjede seg. Skal man på shopping-tur, er dette absolutt et hotell du bør vurdere da de aller fleste butikkene er i samme gate og rundt området.

Her tilbyr også ulike behandlinger, som f. eks massasje. Samt har de et lite treningssenter med to tredemøller og et par apparater. I motsetning til Brody House, får man både minibar og TV på hotellrommet og kan slappe av i sengen med en god film.

Book et rom på Hotel Moments Budapest!