HØSTMOTE: Brune og beige toner er favoritten i år!

Reklame: Inneholder annonse linker. For noen uker siden var jeg i Berlin sammen med Alexander. Her får du en liten høstlook som jeg hadde på meg den ene dagen.

Brown & beige tones

Høsten, du er så fin! Jeg bare elsker å kunne gå rundt i strikk igjen, og ikke minst boots. Er du ikke enig? Jeg bare elsker denne tiden av året, selvom sommeren er min bestevenn. Å kunne fryse litt, puste inn den friske luften ute og pakke seg inn i et godt pledd på kvelden med en god serie.

Outfiten min ovenfor er fra da Alexander og jeg var i Berlin. Genseren er blitt en av mine favoritter, og har brukt den så mye nå i september. Fin, ikke sant?

Samt må jeg også bare tipse om disse strømpene. De er fra fra et svensk merke som heter Swedish Stockings, og er økologiske og miljøvennlige. Jeg fikk et par i posten i fjor høst, og de er fremdeles like fine! De tåler veldig mye, og sitter så godt på. Anbefales på det varmeste.

Outfit detaljer

Skjørt her / Genser fra Zara, lignende her / Boots fra Dr. Martens / Smykker og øredobber fra By Olea, Bjørklund //

..Ønsker du mer inspirasjon til hvordan du kan sette sammen plagg, finner du flere outfits og looks her på bloggen. <3