HER SPISER DU I BANGKOK!

Follow my blog with Bloglovin

RESTAURANT & CAFETIPS I BANGKOK!

Skal du til storbyen Bangkok i nærmeste fremtid og er på jakt etter ulike cafeer og restauranter du kan spise på? Ja, da er denne guiden noe for deg! Er det noe jeg elsker, er det å finne søte, bildevennlige og ikke minst sunne cafeer når jeg er ute på tur. For meg betyr det mye å finne et sted som er koselig, som skiller seg ut og et sted som man ikke finner hjemme. Er du lik? Bangkok har utrolig mye fint å by på, og kan trenger ikke akkurat å bruke lang tid på å finne et sted å spise god mat. MEN med litt research finner man cafeer som gjør det lille ekstra, og tilbyr noe spesielt. Som f. eks flotte dekorerte smoothie bowls, vafler i regnbuens farger, kattecafeer og restauranter med utsikt over hele byen! 

Stedene nedenfor finner man noe for alle – både vegetariske og veganske retter. 🙂 Enjoy!

(NOT JUST) ANOTHER CUP

Hvem er like glad i acas smoothie bowl og avokado toast som Alexander og meg?! He he.. Another cup serverer fantastisk mat som er sunn, organisk og økologisk. Her finner du mye vegansk og vegetar, som f. eks flotte salater, avokado toasts, smoothie bowls og chia pudding. Maten ser også veldig flott ut, som er et stort pluss om du er glad i ta bilder av maten din.. 😉 

Instagram @notjustanothercup / adresse: 75/1 Sathorn Soi 10, Bangkok

UNICORN CAFE

For dere som har fulgt meg på Instagram og lest bloggen en god stund, vet dere at jeg ELSKER å finne tema cafeer og restauranter. Å det fant jeg i Bangkok! En cafe som har enhjørninger og ponnier som tema, og absolutt alt er i samme stil. Man kan til og meg få leie en enhjørningdrakt når man spiser. Det koster ikke mer enn 10kr for å leie drakten, og om du er blodfan og ønsker å ta den med deg hjem, kan den kjøpes for 300kr. Hvor kul og unik er ikke denne kafeen?! 

Instagram @unicornbrand / Adressen kommer opp i GPS

SUMMERBOWL BANGKOK

Nok et sted som serverer fantastiske smoothie bowls, avokado toasts og smaksfulle raw kaker! Hit drar du om du bor på 137 Pillars Suites, fordi den ligger bare noen minutter unna. Du kan også bestille takeaway og få maten levert til hotellet. DET er kult! 🙂 Spesielt hvis du er like avhengig av smoothie bowls som meg. Ikke nok med at maten er himmelsk og er veldig fin å se på, men lokalet er super søtt! 

Instagram @summerbowl.bkk / Finnes flere steder, og kommer opp i GPS

MOM & SIS CAFE

Her finner du kun sunn, økologisk og raw mat. Nok en gang alt i fra smoothie bowls, avokado toast, salater, hjemmelaget juice og fisk. De har flere cafeer og restauranter i storbyen, og finnes på blant annet kjøpesenteret “Emquartier” som ligger ca 15min gåavstand fra hotellet vi bodde på. Mom & sis cafe tilbyr også takeaway 🙂 

Instagram @momandsiscafe / Finnes flere steder og kommer opp på GPS

ROOFTOP RESTAURANTER & BARER

Har man et par dager i storbyen og ikke har rooftop restaurant eller bar på hotellet, må du booke et bord et annet sted. Jeg vil tørre å påstå at det er et must å spise middag på en rooftop restaurant og ha utsikt over hele Bangkok. Det er virkelig noe i seg selv og en opplevelse man ikke vil gå glipp av. 

Alexander og jeg var så heldige med hotellet vi bodde på (137 Pillars Suites & Residences) som hadde flere restauranter og barer med fenomenal utsikt. Det sies at du kan booke bord og spise på 137 Pillars uten å bo her, men da må man forhåndsbestille bordet og det kan være smart å gjøre det et par dager i forkant. Utenom hotellet vi bodde på, bør du sjekke ut: 

  • 1. Sky Bar rooftop, Lebua State Tower
  • 2. Three Sixty, Millennium Hilton Bangkok
  • 3. Above Eleven