137 PILLARS SUITES BANGKOK

Inneholder reklame

Bare 25 minutter med bil fra de to internasjonale flyplassene i Bangkok, finner du 137 Pillars Suites & residences. Et luksuriøst, stilfullt og gjennomført femstjerners hotell i den flotte travle storbyen. Med flere spisesteder, barer, spa, treningssenter, frisørsalong og bassenger er hotellet noe for seg selv. 

Hvordan kommer man seg frem? Du kan enten bestille pick-up fra hotellet som koster fra 300kr per vei, hoppe i en lokal taxi på flyplassen eller ta jernbane. 

Det er ikke uten grunn at hotellet 137 Pillars Suites har fått 5 stjerner. Ikke nok med at hotellet i seg selv har de berømte stjernene, men servicen og de ansatte dekker en hel stjernehimmel. For meg som reiser og opplever en god del, vil jeg på hånden med hjerte si at det er få jeg kan sammenligne denne servicen med. Å bo på et flott luksuriøst hotell er selvfølgelig noe i seg selv, men for meg er det hvordan jeg blir behandlet, hvor hjelpsomme og hyggelige de ansatte er som skaper helheten.

Er du usikker på hvor du skal bo i Bangkok? Nedenfor finner du flere grunner til hvorfor du bør bruke hver eneste krone på et par netter hos 137 Pillars Suites.

…Bli hentet i en flott BMW, hils på butleren din & gjør deg klar for et uforglemmelig opphold

I NÆRHETEN:

 • EmQuartier Kjøpesenter(7 minutters gange)
 • Emporium (8 minutters gange)
 • Benchasiri-park (9 minutters gange)
 • Siam Paragon Mall (39 minutters gange)
 • MBK Center (42 minutters gange)
 • Jim Thompsons hus (4,9 km)
 • Lumphini Park (6,3km)
 • Asiatique The Riverfront (8,3 km)
 • The Grand Palace (8,8 km)
 • Wat Arun (9 km)
 • Catuchak Weekend Market (13km)

SUITE 3102

Hvor skal jeg begynne..? Et hotellrom som topper det meste. Her får du en stor og god seng, puter som er magisk god, en uforglemmelig utsikt over storbyen, et badekar du kan tilbringe flere timer i, en garderobe som rommer en overvektig koffert og et bad du alltid har drømt om. 

Det er nesten litt synd at rommet er så fint, fordi du er vell i teorien på besøk for å oppleve Bangkok. Ikke nok med at hotellet tilbyr alt + litt til, men rommet er så pass fint, at det gjør ingenting å bruke et par timer her. 🙂 Her kan du pakke deg inn i hotellets flotte badekåper, trø i myke og gode tøfler og unne deg noe godt fra minibaren. Å du..? De har til og med Redbull!

Nyt et par timer på balkongen din med utsikt over Bangkok…

TO FLOTTE BASSENGER

Når du først er i et varmt land og ønsker å besøke en storby, kan det være smart å booke et hotell med basseng. Selv har jeg sagt til meg selv at det er uaktuelt å dra på storbyferie uten å ha muligheten til å kjøle seg ned og slappe av utenfor hotellrommet. Her mener jeg selvsagt ikke destinasjoner som London og New York (selvom det kan blir veldig varmt på sommeren her også), men storyer som f. eks Bangkok. 

137 Pillars tilbyr faktisk to flotte rooftop bassenger + flere boblebad med kjølig vann. Bassenget du ser på bildet nedenfor er for alle som booker opphold på hotellet, mens det som er på toppen av bygningen er kun for de som bor i suitene. Selv synes jeg det var en veldig kul fordeling, da man betaler gjerne en god del mer for å bo i en suite. Ofte får man kun et større hotellrom, mens hos 137 Pillars får man mer inkludert. 

Suite eller ikke, begge bassengene er helt fantastiske og man har uansett en fantastisk utsikt over byen Bangkok. Faktisk, så føles det ut som du svømmer i luften når du svømmer mot bygningene. Litt skummelt, men også veldig stilig!

HOTELLET SOM HAR ALT + LITT TIL

Det skal mye til for å finne noe negativt om 137 Pillars. Hotellet har alt du trenger, en fenomenal service, flotte hotellrom, kjempe fin beliggenhet og et interiør uten like. Som nevnt ovenfor, har de også flere restauranter og barer som gjør at man kan slappe av med en god middag på kvelden, unne seg noe godt etter et dypp i bassenget, eller kose seg med noe godt i glasset før turen går inn til sentrum. 

Jeg må også si at jeg er imponert over hvor snille og hjelpsomme de var når Alexander og jeg ønsket å spise middag på den ene restauranten en kveld. Det var få veganske retter på menyen, men kokken kunne gjøre de aller fleste rettene om, slik at jeg hadde mer å velge mellom. DET er bra service. Et stort pluss-poeng!

Ta et kveldsbad og svøm inn i Bangkok’s solnedgang. Se himmelen bli malt i pastellfarger og unn deg en deilig mocktail ..!

Kunne du tenke deg å booke et opphold? Du finner hotellet her! <3