HER BOR DU I PRAHA!

// I samarbeid med Meetme23 / Inneholder reklame //

HER BOR DU I PRAHA! 

Det skal mye til for å ikke finne et hotell å bo på når man ønsker å dra til Praha. Du finner hoteller rundt hvert hjørne, og flere er utrolig flotte og koster nødvendigvis ikke skjorta. Som dere vet, bodde jeg på et som skilte seg litt ut i fra de andre hotellene, nemlig Meetme23. Bare et par hundre meter utenfor ligger Praha’s kjente shoppinggater, ulike attraksjoner, restauranter, matvarebutikker og museum. Meetme23 er et moderne, kreativt og annerledes hotell med stor frokostsal, unik resepsjon. og et veldig utradisjonelt interiør. 

Med flere gode restauranter, cafeer, shopping og ulike attraksjoner bare noen få minutter unna, kan man slappe av og nyte ferien. På et øyekast kan du se togstasjonen, taxiene kan parkere like utenfor, og man finner både elektriske sykler og sparkesykler til leie i nærheten. Et perfekt hotell for deg som ønsker å få opplevd mye når du er på tur.

Jeg fikk booket et rom i toppetasjen, og hadde et stort og romslig rom. Dog bodde jeg ikke alene denne turen, så det var midt i blinken å ha god plass. Hos oss var det flere soverom, romslig bad, kjøkken med det nødvendige, TV og en liten sofakrok. Å mer trenger man vell ikke på ferie..?

Inkludert får du shampoo, balsam, dusjsåpe, vannkoker, hårføner, gratis wifi og smart-TV.

KODEN “WIDVEY15” GIR DEG -15% AVSLAG VED BOOKING HOS MEETME23!