Dagens outfit: 70-tallet er tilbake!

Annonse: Kordfløyel, pologensere, boots og slengbukser er tilbake sammen med Jean Paul Norge.

høstnytt jean Paul
Den perfekte buksen nå til høsten..!

That 70’s look!

Har du sikret deg høstens fineste plagg? Butikkene er nå proppet full i kordfløyel, slengbukser, strikk og ull. Hos Jean Paul finner du det du trenger for å toppe høstens trender. Selv har jeg klikket hjem en real look inspirert av 70-tallet. En brun kordfløyel bukse samt en varm og god stripete høyhalset genser. Plaggene har jeg stylet med et par hvite boots og smykker og pynt fra Bjørklund. Nå er jeg endelig klar for deg, høst!

Er det noe jeg bare elsker med høsten, er det å finne frem varme plagg, gå rundt i jeans og bruke fine strikkegensere og kåper. Samt jeg er også veldig glad i å gå i boots, og mine hvite Dr. Martens er definitivt favorittene i år. Nå er det bare til å glede seg til å se de oransje bladene på trærne, pynte med gresskar og gå med flere moteriktige lag! 🙂

Genser og bukse får du tak i hos Jean Paul.

nyheter jean paul

På jakt etter mer inspirasjon til hvordan du kan gå kledd i høst? Se hvordan du kan style ulike plagg og diverse tilhør her på bloggen, og bli inspirert til hvordan du kan style opp hjemmet ditt i høstens fineste farger, oransje, olivengrønn og ulike brunfarger.

Hva liker du aller best med høsten?