Sunne proteinrike snickersbarer!

Sunne proteinrike snickersbarer: Det er fredag, straks helg og kanskje du har lyst å lage noe ekstra godt? Da har jeg et forslag, og det er disse sunne proteinrike snickersbarene! Veganske og inneholder lite sukker.

Slik lager du sunne proteinrike snckersbarer helt selv!
Disse barene er sunne, veganske og supergode på smak!

Lag sunne proteinrike snickersbarer på 1-2-3!

For et par dager siden bestemte jeg meg for å lage noen barer som er perfekte som snacks, spesielt før / etter trening. Det finnes utallige oppskrifter ute allerede, men ingen har liksom truffet meg helt. Derfor bestemte jeg meg for å lage mine egne sunne proteinrike snickersbarer. De er selvsagt veganske og selve bunnen tar ikke mer enn ca 10-15 minutter å lage.

Ingredienser: tilsvarer ca 6 store barer.

BUNN:
• 10 dadler
• 100g vegansk proteinpulver fra Plantforce vanilje (du kan sløyfe 20g om du vil ha den saftigere)
• 2-3ss mandelmelk
• 25g økologisk peanøttsmør
• 20g cashewnøtter uten salt
• 50ml havregryn

Nugatt/Karamellsaus:
• 10 dadler
• 70g finersirup
• litt vann (2-3ss)

Fremgangsmåte: Fordel bunnen i en liten form. Deretter hell over karamell/nugatten. Hakk så opp 20g mandler & 20g cashewnøtter og strø over. La stå i fryseren i ca 1t.

Skjær deretter opp 6 barer og dypp dem i smeltet mørk sukkerfri/86% mørk sjokolade. Jeg bruker So Free sjokolade som du får kjøpt på både Meny, Coop, Rema1000 og Kiwi. Dryss et lite lag med havsalt på toppen👌 La dem stå i kjøleskapet i minst 30min før servering.🥰

Barene bør oppbevares i kjøleskap og holder seg gode i ca 14 dager. De kan også fryses og tines i kjøleskap om en ønsker å doble oppskriften.

Er du i real bakemodus og har lyst å lage noe mer? Hva med verdens beste granola eller mine saftige energikuler? Du finner en rekke gode oppskrifter her på bloggen som både er sunne, veganske og enkle å lage. Enjoy!