Nytt prosjekt: Widveysstrikk

Har du fått med deg at moren min og jeg har startet et lite strikkeprosjekt? Nå kan du få kjøpt nydelige strikkeoppskrifter på @widveysstrikk!

#Egetdesign

For noen uker siden startet moren min og jeg @Widveysstrikk. Mamma elsker å strikke, og jeg er veldig glad i å komme på hva hennes neste prosjekt kan være. I fjor strikket mamma en nydelig cardigan til meg, som vi fikk god respons på. Flere ønsket oppskrift, og lurte på om den var til salgs. Det var slik Widveysstrikk startet.

“Hva med å selge oppskriftene, mamma?” – og ideen ble til virkelighet for noen uker siden. Per i dag har vi 5 nydelige oppskrifter som selges på Tise og Instagram. Responsen har vært overveldende, og over all forventning.

Det er bare så hyggelig å se dere strikke våre oppskrifter, og bruke hashtaggen #widveysstrikk. En av våre bestselgere er denne nydelige cardiganen jeg har på meg her. Denne heter “Ingrid cardigan” og er oppkalt etter bestemoren min. Fin, ikke sant?

Så stas å gå rundt i noe som er hjemmelaget!

5 Kommentarer

  • amwidvey
   Forfatter
   mai 10, 2020 / 5:18 pm

   Tusen takk <3

 1. Indra Silins
  mai 22, 2020 / 3:46 pm

  Mitt barnbarn vill att jag ska sticka Ingrid koftan till henne. Hon vill ha den när hon ska gå på bröllop. Hon är 25 år så inget barn. Jag vill gärna köpa mönstret. Den är så fin 🥰

 2. Annika Nilsson
  juni 2, 2020 / 4:50 am

  Hej
  Finns mönstret på svenska?
  Vad kostar det?

  • amwidvey
   Forfatter
   juni 2, 2020 / 8:18 pm

   Du kan kjøpe oppskriften på @widveysstrikk på Instagram! 🙂