Hudpleie om høsten: produktene du bør skaffe deg nå!

Hudpleie om høsten: produktene du bør skaffe deg nå! Fem hudpleie produkter du virkelig har bruk for nå i høst, og som gir deg en jevn hudtone og frisk utstråling.

Hudpleie om høsten: produktene du bør skaffe deg nå!
Hudpleie om høsten: produktene du bør skaffe deg nå!

Hudpleie produktene du bør skaffe deg nå!

Oktober er like rundt hjørnet, og vi har kaldere vær i vente. Regnfulle dager og kald vind kan gi et aldri så lite sjokk for sommer-huden vår. Huden har ulike behov året igjennom, derfor er det viktig å pleie den godt med passende hudpleie produkter. Så hva slags hudpleie bør man gå for når sesongene skifter? Hvilke hudpleie-produkter bør man ta i bruk nå?

På høsten er luften tørrere, og da bør man gi huden mer fukt. Med hjelp av gode hudpleie produkter, kan riktig fukt hjelpe mot både kviser, fine linjer, rødhet og tørrhet.

Fem hudpleie produkter du virkelig har bruk for nå i høst:

Selv sverger jeg til disse produktene, og elsker at dem er både veganske, dermatologisk testet, allergivennlig og naturlige. Ecooking er en økologisk hudpleieserie utviklet og produsert i Danmark og inneholder ingredienser som er naturlige og økologiske. Hverdagsluksus til din hud med fokus på effekt og kvalitet!

Husk også at det er viktig å skrubbe og rense huden godt slik at du blir kvitt døde hudceller, og får en sunn & myk hud! Det finnes flere fordeler med å skrubbe kroppen, spesielt når den er tørr. Du får i gang blodsirkulasjonen, jevner ut hudtonen og får en friskere utstråling!