Gjør huden vårklar med disse hudpleie-produktene!

Gjør huden vårklar. Få et friskere ansikt på bare noen få minutter!

gjør huden vårklar med disse produktene
Frisk opp vinterhuden, og gjør den klar for våren.

Gjør huden vårklar med disse tipsene!

Vinterkulden og tørt inneklima gjør sitt for å gjøre huden vår både grå og livløs. Vi får sprukne lepper, tørr hud og lite sol. Heldigvis går det mot lysere dager, det er nemlig blitt mars. Nå er det på tide å preppe ansiktet for en bedre vår og sommer.

Vårt første mål for å friske opp huden, er å bli kvitt døde hudceller. Med en god skrubb gjør vi huden vår mer mottagelig for fukt. Selv har jeg en eksfolierende rens fra Dermalogica som jeg bruker etter dyprens. Denne har virkelig gjort underverker for meg.

Etter å ha eksfoliert huden bør en tilføre fuktighet. Selv er jeg blitt avhengig av fuktighetsgivende serum og oljer, men sverger også til Dermalogica’s “Anti Age Super Rich repair” krem.

Ønsker du å gå all in bør du definitivt bruke en god øyekrem samt ansiktsmasker 2-3 ganger i uken. Etter flere år sverger jeg fortsatt til Ecookings peeling mask, samt sheet masks som gir god fuktighet.

Er du usikker på hvilken hudtype du har og hvilke produkter som er rett for din hud? Ta en digital hudtest for å få en bedre oversikt over hvilke produkter du bør bruke i din hudpleierutine. Ta testen her!

Det er viktig å pleie huden rett for de ulike årstidene. Du kan lese om flere tips her på bloggen.