Julegavetips: dyrevennlige gaver til han og henne!

Les mine beste julegavetips til de som har alt! Disse gavene er dyrevennlige, økologiske, naturlige og veganske. Perfekt til han og henne!

Julegavetips: dyrevennlige gaver til han og henne!

Er du tom for ideer og på jakt etter fine julegavetips? Hva med en gavesett fra Ecooking? Hos Tisebasics får du tak i ulike gavesett som passer til både han og henne. Produktene er naturlige, økologiske, veganske og dyrevennlige. Les mer for å se hvilket gavesett som passer deg best!

  • Lip scrub & Lip balm sett: Dette gavesettet er perfekt å gi bort en venninne, søster eller til moren din. I pakken får du leppeskrubb og leppepomade fra Ecooking. Leppeskrubben fjerner døde hudceller og gjør leppene ekstra mottakelig for fukten og leppebalmen gjør dem myke og fine. Perfekt kombo!
  • Håndkrem & Fotkrem sett: Disse produktene kan brukes av hele familien til tørr og sprukken vinterhud eller når man trenger litt ekstra fuktighet på hendene og føttene. Gavesettet inneholder en beroligende håndkrem som beskytter og pleier hendene dine og tilfører fuktighet, samt en prisvinnende fotkrem som gir deg silkemyke føtter mens du sover.
  • Dagkrem, skrubb & nattkrem sett: Her får du et fint gavesett med alt som trengs til den daglige hudpleie-rutinen. En god dagkrem, nattkrem og renseskrubb som sørger for at du får en myk og fin hud. Passer like bra til kvinner og menn.
  • Peeling mask & fuktighetsmaske: Et skikkelig me-time kit med de mest populære maskene deres. Disse to produktene er anbefalt å bruke sammen. Peelingmasken fjerner skånsomt døde hudceller, mens den andre er svært fuktgivende.

Ønsker du å pakke inn gavene miljøvennlig? Bli inspirert og les mine beste tips her!