En outfit fra Liverpool

Reklame: inneholder annonse linker. Her kommer en outfit fra da Alexander og jeg var på togtur i England. Se så fin solnedgangen var i Liverpool!

Leopard, teddy & strikk!

Her kommer det litt bilder fra en look jeg hadde da Alexander og jeg var i Liverpool. Vi var så heldige og fikk se solnedgangen på kaien, og fikk tatt de fineste bildene. Right?! Elsker å ta bilder i slikt lys, fordi det skaper så fin stemning i bildene.

Noen av mine fashion favoritter, må være egentlig alt i denne outfiten. Luen har jeg brukt så si hver dag, teddy vesken er bare så kul og piffer opp alle antrekk og de nye skoene mine er bare så frekke! Elsker dem, og de er også veldig gode å ha på foten. 🙂

En fin miks av høstens farger og mønster. Jeg bare digger den nye vesken min fra Topshop og skoene fra Getinspired!

Teddy veske fra Topshop, lignende her / Kåpe her / Jeans fra Topshop, lignende her / Sko fra Getinspired her / Tskjorte fra Zara Men / Lue her //