Back to basic outfit

Se hvordan jeg styler basic produkter som skinnjakke, hvit jeans og boots!

Dagens outfit: basics & strikk!

Hvem andre elsker å gå i skinnjakke året rundt? Et av mine beste kjøp, må være denne skinnjakken fra Zara. Den er vell 7-8år gammel, og holder seg fremdeles like fin. 🙂 Her har jeg stylet den med et av mine favoritt jeans fra KappAhl som jeg fikk i fjor sommer.

Vanligvis går jeg i mørke farger på denne tiden av året, men må si at det gir en god følelse å ta på noe lyst da været gjerne er litt for grått.. 🙂 Jeg føler meg liksom alltid litt mer fresh når jeg tar på lyse plagg. Føler du det samme?

Skinnjakke gammel fra Zara, lignende her / Lue her / Genser fra Na-kd / Skjerf fra Getinspired, her / Jeans gammel fra KappAhl / Sko her / Veske fra Topshop, lignende her //