DIY: Polaroid frame

Lyst å gjøre noe gøy hjemme? Lag din egen Polaroid bilderamme proppet full av gode minner!

Slik lager du din egen Polaroid ramme!

Etter å ha sett det store Polaroid bilde til infleunceren Negin Mirsalehi i utallige vlogger, fikk jeg lyst til å lage et selv. Det finnes selvsagt flere måter å gjøre det på, som f. eks å bestille innramming eller å gjøre det selv.

Alexander og jeg var veldig god på å ta Polaroid bilder for et par år siden, men nå har det uheldigvis gått litt i glemmeboken. Minnene blir som oftes fotografert digitalt, og aldri printet ut. Typisk, er det ikke?

Heldigvis har vi mange gode minner i Polaorid bilder, og bestemte meg for å ta dem i bruk – uten å ha dem i album. 🙂

Du trenger:

  • Polaroid bilder
  • Ramme (jeg har brukt str 70x100cm)
  • Dobbelsidig tape

Det sier seg kanskje selv hvordan du gjør det, og tror ikke jeg trenger å ramse opp en lang forklaring. Bare pass på at du har samme avstand mellom bildene slik at det ser systematisk og profesjonelt ut. 🙂 Selv målte jeg hvor mange bilder jeg fikk plass til i rammen, og hvor mange linjer som måtte til. Endte opp med 9 rekker i høyden, og det samme i bredden. Totalt 81 bilder fordelt utover på en 70x100cm ramme.