Denne primeren må du skaffe deg!

Er det noe huden trenger på denne tiden av året, er det ekstra fuktighet og vitaminer. Her er de beste hudpleie produktene!

Ta vare på huden din!

Hver vinter blir huden min tørr og dehydrert uansett hvor mye vann og vitaminer jeg får i meg. For å holde sommer-gløden i livet, bruker jeg produkter som gir den en fin boost og som hjelper å holde huden fuktig.

I fjor vår ble jeg tipset om å teste produktene til Ole Henriksen, og har siden vært helt frelst. Ikke nok med at produktene er både veganske og cruelty free, men de er også veldig gode!

De siste månedene har primeren “banana bright face primer” blitt et fast produkt i min hverdagsrutine. Jeg klarer meg nesten ikke en dag uten, og synes virkelig den gjør susen. Det lille ekstra, rett og slett!

Både øyekremen og serumet som følger med i “Let’s Get Luminous Brightening Essentials” settet er også en favoritt. Er det en øyekrem du bør investere tid og penger i, er det definitivt Ole Henriksens banana bright eye cream. Jeg skal innrømme at jeg synes den er dyr – men etter å ha brukt den så si hver dag, og det har gått snart 13mnd er prisen ikke noe å klage på. Kremen varer evig, og resultatet den gir er absolutt verdt hver krone.

2 Kommentarer

 1. januar 24, 2020 / 10:04 pm

  Awesome post! Keep up the great work! 🙂

  • amwidvey
   Forfatter
   januar 29, 2020 / 1:17 pm

   Thank you <3