Den perfekte skinnbuksen!

Jeg har fått tilla på beige og lyse plagg! Denne faux skinnbuksen er en av mine nye favoritter..!

Innlegget inneholder annonselinker

Lyse toner & faux skinn!

Været på denne tiden av året er jeg ikke så glad i. Heldigvis er det veldig deilig å ha på flere på lag, og kunne kle seg i strikk! Jeg trives ikke så godt i lite klær, og synes det er digg å kunne gå i jakker og bukser. Denne faux skinnbuksen er en ny favoritt i garderoben, og den er så behagelig på!

Jeg har hatt flere slike skinnbukser de siste årene, men har egentlig aldri vært helt fornøyd. Ingen av dem har liksom vært the one. Denne derimot, falt jeg helt pladask for! Å jo mer jeg tar den i bruk, jo mer elsker jeg den!

Noe av det kjekkeste med disse fargene, er at de er så lette å sette sammen! Brune og beige plagg er alltid lett å sette sammen! Er du ikke enig?

Get the look

Outfit detaljer: Jakke HER / Strikket genser HER / Hatt fra Lack of Colors / Smykker fra Bjørklund og Asos, lignende HER / Veske fra Louis Vuitton / Bukse HER / Sneakers HER //

Hva synes du om outfiten? Likte du den?

2 Kommentarer

 1. februar 6, 2020 / 3:54 pm

  Åh älskar den här outfiten! Så fint matchat med alla jordiga toner.
  KRAM

  • amwidvey
   Forfatter
   februar 6, 2020 / 8:44 pm

   Tusen takk <3 Ja, elsker jordtoner!