Cleaning weeks: Få det rent hjemme med Samsung!

Cleaning Weeks: Opplev mindre støv og fuzz med Samsungs nye Bespoke Jet støvsuger! Rengjør trådløs fra hjørne til hjørne uten mye styr.

Cleaning weeks Samsung
Samsung Bespoke Jet støvsuger gjør det enklere å holde rent hjemme!

Cleaning weeks: Få det rent hjemme på 1-2-3!

Glad i å ha det rent og støvfritt hjemme? Samsung gjør det enklere å holde det ryddig med deres nye Bespoke Jet støvsuger! Den er trådløs, veier lite og er enkel å håndtere.

Med et All-in-one Clean Station, blir det både enkelt og praktisk å tømme støvbeholderen, samt lade batteriet. Ved å løsne og plassere støvbeholderen på toppen av stasjonen, tømmer du automatisk ut støvet. Når du er ferdig å støvsuge, plasserer du støvsugeren på stasjonen samtidig som du lader batteriet. Genialt ikke sant?

Samsung har ulike produkter som passer perfekt for å ha det ryddig hjemme. Hva med dette geniale Bespoke Jet kitet? Her får du alt du trenger for å holde støvet borte over lengre tid.

Hemmeligheten bak et rent & støvfritt hjem:

  • Ha gode vaskerutiner. Bestem deg for en fast støvsugedag i uken, som gjør at hovedvasken går smidigere.
  • Unngå å gå inn med sko. Sett igjen utesko ved inngangen slik at du forhindrer at jord, grus og andre ting ikke skitner til gulvet.
  • Prøv å hold store overflater klare, og unngå mye ting. Jo mindre rot, jo mindre å tørke støv av.
  • Rydd alltid opp etter deg. Ta deg et minutt og to til å rydde og organisere rommet du har oppholdt deg i. Re opp senga, brett sammen pleddet og ta kjøkkenvasken.
  • La støvsugeren og andre vaskeredskaper stå lett tilgjengelig. Jo enklere det er å få tak i, jo lettere er det å ta den/dem i bruk.
  • Øk vaskegleden med å lytte til god musikk eller en hyggelig podkast. Før du vet ordet av det er du ferdig på en time.

Likte du dette innlegget? Bli inspirert og les om flere gøyale tips her på bloggen!