Oppdag Londons beste opplevelser: fra historiske ikoner til moderne eventyr!

Oppdag Londons beste opplevelser: storbyen som tilbyr en unik blanding av store, kultur og underholdning. Enten du vil oppleve ikoniske severdigheter, adrenalinfylt turer eller underholdning, har byen noe for enhver smak. Les om mine beste tips under!

Oppdag Londons beste opplevelser
Moulin Rouge musikal

Brigit’s Bakery afternoon tea bus tour

Dette er en unik måte å oppleve Londons severdigheter på! Brigit’s Bakery tilbyr en elegant ettermiddagste på en vintage dobbeltdekkerbuss som kjører gjennom byens mest ikoniske områder, som Buckingham Palace, London Eye og Big Ben. Mens du nyter sandwicher, kaker og scones, får du også lære mer om byens historie. Dette er en perfekt kombinasjon av sightseeing og britisk kultur.

West End Musicals

London er kjent for sine fantastiske musikaler, og West End er stedet å gå for å oppleve dem. Klassikerne som The Phantom of the OperaLes Misérables og Mamma Mia! er blant de mest populære forestillingene. Enten du er fan av dramatikk, komedie eller musikk, vil du finne noe som passer din smak. Å avslutte dagen med en musikalforestilling er den perfekte måten å få med seg Londons rike kulturliv.

Personlig vil jeg anbefale alle å se Moulin Rouge, Lion King, Mrs. Doubtfire og Wicked.

Thames Rockets Speedboat Tour

For de som liker litt fart og spenning, er Thames Rockets Speedboat Tour et must. På denne turen kan du se Londons kjente landemerker fra elven Thames – men ikke i et vanlig sightseeingfartøy. Denne turen går i høy hastighet, noe som gir en adrenalinfylt opplevelse. Med guider som gir en humoristisk og informativ presentasjon, får du en morsom og minneverdig opplevelse.

Lyst å oppdage noe mer?

  • Besøk Tower of London
  • Ha afternoon tea hos Sky Garden
  • Besøk Borough Market
  • Ta turen innom The British Museum
  • Vandre i Covent Garden
  • Still lifesize Monopoly I Tottenham Court Road
  • Victoria and Albert museum

På jakt etter flere ting å gjøre i London? Hva med vintage shopping eller bildevennlige cafeer?