The perfect jogger set!

Andre enn meg som går mye i jogge- og koseklær for tiden? Denne outfiten er min favoritt!

Comfy look

Long time no see folks!! Hvordan har du det? Her er alt veldig fint, og jeg nyter solrike dager i hjemme. Er det noe jeg har vært veldig opptatt med for tiden, er det å kose meg på terrassen, gjøre husarbeid, trene, rydde og lage god mat. Dagene går nesten alt for fort, og jeg har virkelig ikke et problem med å få tiden til å gå. Kan ikke klage med andre ord! 🙂

Som dere kanskje har fått med dere på Instagram, har jeg gått rundt i dette hvite jogge-settet flere dager. Det er bare så utrolig behagelig på, og passer til mye mer enn man tror. Det skal også lite til for å gjøre outfiten fresh. Du kan style det til en kul denim jakke og hvite sneakers. Slenger du på litt kule smykker og øredobber, blir outfiten enda bedre!

Get the look!

Jogger-set HER / Denimjakke HER / Sneakers fra Balenciaga / Veske fra Chanel / Smykker HER / Øredobber HER //