Sennheiser MKE 200 test: den beste mikrofonen for dummies!

I samarbeid med Sennheiser har jeg fått lov til å teste deres nye mikrofon, MKE 200! LEs min anmeldelse og se hva jeg synes!

Innlegget inneholder reklame.

Sennheiser MKE 200

Ingenting er mer irriterende enn en video med dårlig lyd. Vi er gjerne alt for opptatt av at ting skal være i fokus, og at det vi filmer skal være best mulig. Ofte glemmer man ut at lyden også er viktig å passe på. Du har kanskje hørt eller kjenner til grusomme opptak med mye vind og støy?

Sennheiser MKE 200 tillater nybegynnere innen video å bare plugge inn og deretter fortsette å gjøre det vanlige. Lyden er nå et minimalt problem. Enklere blir det ikke å oppgradere kvaliteten på filmmaterialet ditt.

Skal man ut på tur med både kamera, ulike objektiver og stativ, blir det fort noen kilo på ryggen. Heldigvis veier Sennheiser MKE 200 mindre enn 3 gram, og øker ikke akkurat vekten på fotobagen. Mikrofonens opptaksprosess er enkel, og perfekt for nybegynnere. Med følger de riktige ledningene for speilreflekskamera og speilløset kamera, men også for smarttelefoner! Genialt, ikke sant?

Som fotograf med minimal erfaring i video, vil jeg si at MKE 200 er perfekt for oss som ønsker å filme med god kvalitet. Selvom den ikke tilbyr de mest avanserte funksjonene, fanger MKE 200 bedre lyd enn selve kameraet ditt.

MKE 200 enkel for alle å ta i bruk. Instruksjonene er enkle, og står på selve esken: Skyv mikrofonen inn i sporet på toppen av kameraet ditt, koble til og lås ledningen som går inn i mikrofonen. Koble deretter motsatt ende til kameraet. Enklere blir det ikke!

Til kun en tusen-lapp er den absolutt verdt hver eneste krone.

Perfekt for deg som liker å filme i naturen!