Kun 10 dager igjen..

Annonse – innlegget er i samarbeid med Taxfree Norge

En eksklusiv adventskalender..

Andre enn meg som teller ned dagene til 1. Desember? Huset er pyntet, og det eneste som gjenstår her er å åpne den aller første luken i adventskalenderen min..! Gitt om jeg gleder meg!

I år har jeg plukket hjem en nydelig Rituals kalender som jeg så på Taxfree’en på Gardemoen. Denne er faktisk eksklusiv, og er ikke til å finne i andre parfymerier, hos Rituals og andre steder. Spennende, ikke sant?

Rituals sin adventskalender inneholder 24 eksklusive gaver som gjør adventstiden ekstra spennende. I hver luke skjuler det seg et flott produkt. Alt i fra en god håndkrem til en deilig dusjsåpe. Can’t wait!

Denne eksklusive Rituals kalenderen finner du til kun 699,- på Taxfree’en! Plukk den med hjem til deg selv eller til noen du er glad i..!

Husk at Rituals sine produkter er både cruelty free og veganske! <3 Hvilken adventskalender ønsker du deg i år?