Julegavetips: finn de beste julegavene hos Life!

Kjøp smarte, annerledes og fine julegaver hos Life! Få smarte julegavetips til både unge og gamle. Disse gavene faller garantert i smak!

julegaver til han og henne
Innlegget er i samarbeid med Life Haugesund

It’s beginning to look a lot like Christmas..

På jakt etter den perfekte julegaven..? Jeg har laget en liten liste nedenfor med flotte gavetips som passer like godt til mamma og pappa, til søsken og venner eller til samboeren. Life Haugesund har julegaver i mange forskjellige kategorier, slik at du enkelt kan finne gode julegaver å gi bort til de du er glad i.

  • Gode hudpleie produkter tar aldri feil. Ecooking er absolutt til å anbefale. Hudpleie produkter av kvalitet som er både økologisk, naturlig, vegansk, cruelty free og allergivennlige. Hos Life får du tak i flotte gavesett som passer til begge kjønn!
  • Hvem er ikke opptatt av å ta vare på huden sin? Jeg vil tørre å påstå at de aller fleste blir glad for en god kroppsolje som er perfekt nå på vinteren. Olje fra Stonesoapspa kan brukes til både kroppen og i håret.
  • Hos Life får du tak i de mykeste tøflene i 100% ull. De varmer så godt, og finnes i ulike fasonger og farger.
  • Har du en turentusiast i familien (eller bare noen som liker å drikke vann) er en fin gjenbrukbar drikkeflaske en fin gave. Hos Life får du tak i blant annet disse superfine fra The Chilly’s bottle som er super kule! Kommer i mange ulike farger og mønster.
  • Er du usikker på hva personen har fra før, kan du alltids gi et fint (og smart) gavekort i gave. Da kan han/hun velge helt selv – noe som ofte kan være det enkleste.. 🙂

Produktene avbildet får du tak i hos Life i Haugesund sentrum, på Life Aksdal og på Life Amanda Storsenter. De hjelper deg gjerne i butikk om du har spørsmål og trenger hjelp.. 🙂